PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688850}

Fargo

2014 -
8,2 76 tys. ocen
8,2 10 1 75991
8,4 51 krytyków
Fargo
powrót do forum serialu Fargo

Przy 40tej minucie już chciałem pisać tu posta że mamy pierwszy w historii Fargo sezon z Happy Endem. W końcu jedna z głównych dobrych postaci przeżyła. Po czym dla pewności obejzałem se jeszcze 2min i jeb pokazuje się ręka w czarnej rękawicy..... xD Koniec jak zwykle wspaniały. Każdy dostaje to na co zasłużył. + Oczywiście ostatnie minuty poświęcone panu Vardze - Co się z nim do cholory stało ostatecznie ? Bo ja nie zakumałem. . . Mają go ale wypuszczą czy nie ? Co wynika z tych slów co on na koniec powiedział ?

ocenił(a) serial na 10
mordarg

Wynika to, że sam, jako widz, musisz zadecydować jak skończy się ta historia - czy Varga wyjdzie z aresztu wolno dzięki kłamstwom i oszustwom, czy wygra prawda i wreszcie dosięgnie go sprawiedliwość (jak bardzo pretensjonalnie by to nie brzmiało, to sam Hawley tak to tłumaczył).

ocenił(a) serial na 8
Burzujzmiasta

Hmmm daje to do myślenia - dobrze wiedzieć

ocenił(a) serial na 8
mordarg

@Burzujzmiasta
A jaka jest Twoja ocena? Varga został uwolniony czy zatrzymany?
Moim skromnym zdaniem, mając na uwadze Twoją wcześniejszą wypowiedź, wydaje mi się, że zostanie uwolniony. Całokształt trzeciego sezonu wyraźnie pokazuje, kto we współczesnym świecie ma przewagę i zawsze triumfuje.