PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688850}

Fargo

2014 -
8,2 76 tys. ocen
8,2 10 1 75926
8,4 47 krytyków
Fargo
powrót do forum serialu Fargo

Po znakomitym 1 odcinku mamy średnie kolejne, by w okolicach 5 i 6 akcja zwolniła, a treść zanikła na tyle, że człowiek ma ochotę wyłączyć. Potem znów od 8 coraz lepiej, by skończyć się świetnym 10. Na plus wszyscy aktorzy, nie ma fajerwerków, ale dopasowani do ról świetnie.
Ogólnie jest bardzo nierówno. Jeśli ktoś lubi dziwaków, nieudaczników, totalne pierdoły z prowincji i absurdalny dowcip w zwolnionym tempie, to serial wart obejrzenia.

ocenił(a) serial na 3
Izukar

mi zupełnie serial nie przypadł do gustu. może dlatego, ze obejrzałem go za jednym razem? to wszsytko jakieś nudne i nużące. bez wiekszego polotu.

ocenił(a) serial na 6
amanseo

Nużący chwilami był bardzo...

ocenił(a) serial na 9
Izukar

A ma być drugi sezon. Ja nie wiem co oni chcą w nim pokazać. Całkowicie wszystko zepsują...
To prawda, że czasem nudny, ale warto przeżyć te momenty tylko po to, żeby zobaczyć jak to wszystko się skończyło.

Izukar

według mnie, serial jest akurat bardzo równy od początku do końca, ale to chyba kwestia gustu.

W mojej opinii te momenty, które nazywacie nudnawymi, właśnie dodają temu serialowi "głębi", a przez to postacie są mnie "płaskie".