PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=244077}
7,4 3,8 tys. ocen
7,4 10 1 3756
Fate/Stay Night
powrót do forum serialu Fate/Stay Night

Mam prośbę do osób, które przeszły grę o krótkie dopełnienie fabuły. Czytałem na jednej ze stron, że Archer to drugie życie Shirou. Mam również pytanie jak przedstawiały się inne dwa scenariusze gry (podobno było ich 3). Jeżeli istnieje możliwość to poproszę również o podanie innych ciekawostek, które były obecne w grze a w filmie zostały pominięte :)

ocenił(a) serial na 10
kolba

Są 3 scenariusze, jak jutro będe miąl chęć to coś o nich napisze, w kazdym razie ciekawostki... hym...
Rin pierwszy raz spotkała Shiro kiedy jeszcze chodzili do dwóch rożnych szkół, była zafascynowana jego "duchem", kiedy próbował i próbował, podczas gdy ona dawno by dała sobie spokój, bo wiedziała że to jest dla niej niewykonalne.
Sakura przyzwała Rider, ergo jest prawdziwym Mistrzem Ridera, przekazała ją tylko bratu, ponieważ nie chciała walczyć, dlatego Rider musiała polować na ludzi.
Sakura jest młodsza siostrą Rin.
Ilya poniekąd jest przyrodnią siostra Shiro, w pewnym sensie jego przybrany ojciec był jej biologicznym ojcem, ale to dłuższa historia.
W Ulimited Blade Works Rin staje się Mistrzem Sabera po tym jak Archer ją zdradza.
W UBW Rin dwa razy się popłakała przez Shiro ^^
Saber ma słabość do lwów.
Saber nienawidzi złego jedzenia/odkładania posiłków. Jest kilka scen w których Shiro trochę namieszała posiłkiem, kończą się one masakrą w dojo xD
Archer chce zabić Shiro, jak on to określał to jest jego jedyne życzenie jakie ma po zdegradowaniu do roli ducha.
Archer oddaje Rin wisiorek za pomocą którego uleczyła Shiro.
Lancer to typ żartownisia który lubi sobie robić jaja z innych.
Caster przejmuje na pewien czas role Mistrza Saber i Archera w UBW.
Scena z ganianiem Shiro po szkole jest z UBW, nie z Fate.
Rin jest dziewicą xD <- ciekawostka jak by nie było ^^
Shiro zabija Dakr Bersekera w Hevens Feel bez większych problemów, w UBW walczy z Gilgameshem którego prawie pokonał używając Unlimited Blade Works.
W UBW Rin używa Command Spella żeby rozkazać Archerowi że nie może zabić Shiro.
Dobra idę spać :)

filmaniak_529847

Fajne te ciekawostki, chociaz czesc z nich mozna bylo wywnioskowac z anime ;) Moglbys (albo ktos obeznany w temacie) opisac te scenariusze? Bylabym wdzieczna ;]