Do czego to bardziej przyrównacie - Do Amerykańskich seriali szpiegowskich typu Homeland czy moze bardziej europejskich seriali seriali pokazujących różnorakie struktury mafijne jak Gomorra czy Niemieckie 4 BLOCKS. - Wiadomo że tutaj żadnej mafii nie bedzie ale chodzi mi bardziej o klimat. Skoro ma przeniknąć do struktur Terrorystów wiadomo też że serial bedzie pokazywał ten półświatek. Teraz pytanie wlasnie w jaki sposób. Czy co chwile typ kontaktuje sie z policją - mamy dużo postaci z tej "dobrej " strony czy jak ryba na głęboką wodę jest rzucony w pełen świat i olądamy ten świat razem z nim. Może jakieś rywalizujące ze sobą grupy arabskich przestępców? Więc jak to wygląda i do czego byście przyrównali - Pytanko do tych co juz widzieli
Tak skończyłem . Bardzo dobry serial. Początkowo przezywasz szok po tym co się tam wyrabia nie możesz uwierzyć w to jak tam się rżną w taki sam sposób jak bandyci - ludzie. tylko że bandyci mają motywację w formie władzy i pieniądzy a tutaj to jest szok że to się dzieje dla ideałów i z zemsty. 3ci sezon wydał mi się trochę słabszy od dwóch pierwszych ale jak najbardziej na plus całościowo. Najważniejsze że jest konsekwętna ciągła fabuła.