PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735271}
6,8 23 tys. ocen
6,8 10 1 22843
5,0 5 krytyków
Fear the Walking Dead
powrót do forum serialu Fear the Walking Dead

Dla mnie dwa znaki zapytania ponadczasowe. Nie zostało nam pokazane czy Daniel zginął czy nie. To samo się tyczy Madison. Czy aby na pewno zginęła ? Ja lubię klarowne sytuacje, a nie domyślać się i dopisywać swoje własne zakończenia dla losów poszczególnych bohaterów.

ocenił(a) serial na 5
NameThatTune

Madison na 99% procent zginęła. Była otoczona przez hordę i jeśli nawet miałaby jakoś przeżyć ,pojawiłby się w kolejnych epizodach.A Daniel najprawdopodobniej żyje, ma furtkę otwartą do powrotu.

ocenił(a) serial na 10
Mikael82

W każdym bądź razie tak jak mówiłem, nie wiemy na 100% co z jedną i drugą postacią się stało. Dla mnie 99% to za mało.

ocenił(a) serial na 5
NameThatTune

Madison na 100% nie żyje. Świadczy o tym wszystko co widzieliśmy w jej temacie, a także zdajemy sobie sprawę z rzeczy takich, jak siła i potęga żywiołu ognia. Ten żywioł zadbał o to, żebyśmy nigdy nie zobaczyli jej trupa. Trzeba się z tym pogodzić i zaprzestać doszukiwać się cudownych ocaleń i snucia fantazji.

NameThatTune

Też mnie to denerwuje że tak dokładnie nie było powiedziane tylko to były przypuszczenia jej córki że tak mogło się stać miałem nadzieje że może jednak w ostatnim odcinku tego sezonu się jednak okaże że żyje .Teraz to już chyba klapa choć w trupach wszystkiego można się spodziewać dla mnie ten serial bez niej i w ogóle tej całej rodzinki nie ma sensu bo przecież to miała być historia ich . To tak jak oryginalny serial nie będzie istniał bez Ricka tak tutaj będzie brakowało Medison a Morgan tego nie uzupełni .

ocenił(a) serial na 10
Tibn

Dokładnie. Przypuszczenia są głupie w filmach dla widza, to czysta fantazja. Np. może znalazła w płocie dziurę i uciekła. Albo może zabijając zombi, ze dwa na nią spadły i przewróciły się z nią na ziemię i ją zasłoniły, przykład z TWD z kilku scen, np. Rick się zakrył ciałem z 2 sezonie jak walczył z Shanem, itd.

ocenił(a) serial na 10
Tibn

A co z Danielem to już w ogóle pozostaje do nieograniczonej fantazji, co z nim dalej.

NameThatTune

zgadza się

NameThatTune

Dam sobie rękę uciąć że Daniel nigdy nie wróci. Ruban Blades to mega zapracowany człowiek. Oprócz bycia aktorem, jest także muzykiem, a ostatnio wziął się także za jakieś politykowanie. Zresztą z tego co czytałem, on nie lubi być wiązany wielosezonowym kontraktem, a takowy musiałby podpisać gdyby Salazar miał zostać na nowo wprowadzony. O ile poprzedni showrunner był bardzo elastyczny w dopasowaniu terminu zdjęć pod możliwości aktora, o tyle Gimple daleko do tego. Od lat wiadomo, że ma on swoja obsadę głęboko w dupie. Także końcówca s3 to tyle jeśli chodzi o historię Salazara.