6,8 23 tys. ocen
6,8 10 1 22964
5,0 3 krytyków
Fear the Walking Dead
powrót do forum serialu Fear the Walking Dead

S02E11 - opinie

ocenił(a) serial na 5

Wprawdzie poszli po schematach, ale moim skromnym zdaniem w tym odcinku działo się więcej, niż w kilku poprzednich razem wziętych. Jedynym rażącym błędem jaki spostrzegłem było idealne zgranie w czasie grup przeprowadzających walkersów po hotelu, a one same w każdym otwieranym pokoju zawsze znajdowały się gdzieś w głębi tak, aby ekipa zdążyła otworzyć kolejne drzwi. Do tego walkersy mimo iz są jeszcze świeżutkie, to jak zwykle również mało ruchliwe. TWD przyzwyczaiło nas do tego, że bardzo często podczas takich akcji czy rekonesansu następowało coś nieoczekiwanego(np. zagubiony lub uwięziony walkers a czasami nawet przyczajony), a same akcje wiały grozą, a tu nic takiego nie miało miejsca. Rutyna?

ocenił(a) serial na 8
acidity

Mam problem z tymi zombi tutaj, są takie... Przewidywalne?
Odcinek bardzo dobry, FTWD się rozkręca, fajnie że pokazują ciekawe lokacje na przetrwanie apokalipsy :p
Które z postaci ci się w tym odcinku najbardziej podobały?

ocenił(a) serial na 5
MrAnderson101

Dokładnie o ile jeszcze oglądając walkery w TWD często wyskoczy jakiś walker z ukrycia albo za pleców . To w FTWD one chodzą tak powoli że można byłoby uciekać przed nimi czołgając się . Przynajmniej nie było rażących błędów jak np. zbieranie nabojów jak walkery na ciebie idą . Dla mnie motyw zombi byłby dużo bardziej ekscytujący jakby walkery biegały i nie można byłoby się smarować ich krwią i chodzić koło nich niezauważony a tak to praktycznie mądra osoba nigdy w tym serialu nie powinna być ugryziona gdyż nasmarowanym chodzę sobie po żywność , wracam do domu , bazy gdziekolwiek nocuje i trzymam tam kilka walkerów na następny zwiad żeby się nimi pokryć , zero strachu że coś pójdzie nie tak . Do póki nie będzie w FTWD jakiś ludzi atakujących naszych bohaterów to nie ma żadnych emocji , zombi teraz tylko można podziwiać za wygląd :) Początek 2 sezonu bardzo dobrze się zapowiadał a teraz mamy 20 min z 40 odcinka na romanse Nicka . A z Ofelią to chyba chcą zrobić największą tajemnicę sezonu :) Gdzie ona jest ??? hehhe