Fear the Walking Dead (2015-2023)
Fear the Walking Dead: Sezon 8 Fear the Walking Dead sezon 8, odcinek 10
odcinek Fear the Walking Dead (2015-2023)

Fear the Walking Dead | Keeping Her Alive

6,3 147  ocen
6,3 10 1 147
Fear the Walking Dead
powrót do forum s8e10

Mi naprawdę już brak słów na to jak ten serial się stał żałosny, irytujący, głupi i bez jakiegokolwiek charakteru. To już jest poziom nizinny i szorowanie po dnie. Dialogi są koszmarne, postacie irytują cholernie, jedyną postać którą jeszcze szanuje to Daniel Salazar. Dupę Strandowi powinni odstrzelić już kilka sezonów temu. Madison po powrocie wku*wia jeszcze bardziej niż przed jej "śmiercią". Troya przywrócili po rozwaleniu czaszki młotkiem tylko po to żeby mieli jakiegoś antagoniste w ostatnim sezonie serialu. Reszta postaci jest dosłownie tak nijaka i irytująca że kompletnie mnie nie interesują, nie obchodzi mnie co się z nimi stanie, wszystkie inne postacie które mnie interesowały już uśmiercili na przestrzeni sezonów albo urwali ich wątki i po prostu ich odesłali gdzieś w siną dal. Ci co zostali mam kompletnie gdzieś (poza Salazarem), nie obchodzą mnie ich dramaty, wojny, smutki, są tak nudni i irytujący, nawet ich występy aktorskie mam wrażenie są znacznie słabsze już w tym momencie, jakby nawet aktorom już się nie chciało i grają żeby grali, żeby dotrwać do końcu serialu, na szczęście jeszcze tylko 2 odcinki i koniec!

Rrouge

Zgadzam się. Jakaś kompletna schizofrenia.

ocenił(a) serial na 4
Rrouge

Rozwaliło mnie jak ten mały gówniak, który próbował być na siłę zabawny, wyskoczył z łodzi prosto do wody, co na logikę powinien się dawno utopić, bo nie wierzę, że potrafił pływać, po chwili pojawił się cały i zdrowy na suchym lądzie, lekko przemoczony.Ale czego się spodziewać bo tak mizernym serialu.Powinien on być zcancelowanely, dobre pięć sezonów temu.Ludzie narzekali na Carla, z The Walking Dead, ale chyba nie widzieli, dzieciaków, którzy przewinęli się w tym serialu.Co jeden, to bardziej cringowy, od drugiego.Twórcy nie powinni brać dzieciaków do żadnych seriali, bo zawsze wychodzą im one żenująco.Powinni też wziąć przykład z The Last Of Us.Ellie zrobiła tam porządną robotę, która chyba żadna postać dziecięca nie przebije.

ocenił(a) serial na 5
Rrouge

Oby tylko spin-off'ów do tego nie zrobili :) Przecież tu nasi bohaterowie przetrwali nawet wybuch atomowy !!! Ten serial powinien się zakończyć po 4 sezonie.

ocenił(a) serial na 5
Mikael82

Dramat serial od 4 sezonu po za kilkoma dobrymi odcinkami. Serial jak by kręcony i dokrecany gdzie przez chwilę aktorzy myślą tak a zaraz inaczej nawet Dwight a raczej aktor gra jak by po odwyku był i na silnych psychotropach. Oby 2 finałowe odcinki były przynajmniej dobre.

batesmotel27

"aktor gra jak by po odwyku był i na silnych psychotropach", kto wie, grając w tym serialu to może i jest :D ja jeszcze 4 sezon lubiłem. John Dorie stał się nawet jedną z bardziej lubianych przeze mnie postaci w tym serialu, oczywiście musieli go w idiotyczny sposób uśmiercić. Altheę też jako tako polubiłem, choć to może z mojej sympatii do Maggie Grace z filmów Uprowadzona, ale ją też odesłali w cholerę. Najbardziej to mnie chyba boli zniknięcie Alici, która była obok Salazara jeszcze jedyną postacią, którą tam lubiłem bo uwielbiam Alycię Debnam Carey. Ale w sumie śmieszy mnie fakt, że większość z tych aktorów odeszła z serialu z własnej woli, bo chcieli się "rozwijać w innych produkcjach", choć jaka prawda jest to wiadomo - po prostu pouciekali, ratując się z tonącego wraku jakim jest ten serial :D

ocenił(a) serial na 1
Rrouge

serial od lemingow i dla lemingow. tak to sie konczy kiedy cokolwiek zyskuje na popularnosci i za wzelka cene stara sie wpasowac w tepy jak dzida mainstream patolemingozy objawowej. i tak tez bylo po pierwszych calkiem spoko sezonach FTWD.

Rrouge

SPOJLERY. mnie najbardziej wkurzały postaci mówiące "nie da się być dobrym na tym świecie", "jak jesteś dobry to ludzie cierpią", a potem sami robili wszystko, by uprzykrzyć innym życie. ogólnie serial przemęczyłem do ostatniego odcinka, mimo że podobał mi się ledwie do sezonu w którym ginie Nick, uśmiercili postać, jedyną którą zaczynałem lubić. do tego te bezsensowne retrospekcje, jak już wiem kto przeżył atak na stadion to już niezbyt interesuje mnie co i jak tam się stało, tylko co wydarzy się dalej. śmieszy mnie też ten skok czasowy, tak totalnie z dupy, o 7 lat, gdzie bohaterom nawet jedna zmarszczka nie doszła, a jedyny który się starzał w tym serialu był Morgan.

Rrouge

Ten Serial powinien się skończyć na 6 sezonie (max) .... ostatnie dwa sezony to straszna kupa - oglądałem, żeby mieć prawo do krytyki ..... masakra

Rrouge

Za robienie takich plastrów g*na,twórców powinni tłuc,kastrować (żeby się nie mnożyli) i dopiero na końcu wyrzucać na śmietnik.Na przewijaniu dotrwałem do 4 sezonu i potem coś we mnie pękło.Wszyscy szlochają i namawiają do tego by nie zabijać,co w tych okolicznościach jest debilizmem.Nikogo nie obchodzi że bandyci ignorowani (stadion) lub puszczani wolno mordują dalej,co powinno być na sumieniu tych,którzy ich puścili żywych.Lista kretyńskich,płytkich zachowań jest długa, nikogo nie obchodzi brak logiki ,całe tabuny ludzi giną z powodu idiotycznych działań (albo ich braku) Madison i jej kliki.Stara pudernica powinna paść w pierwszym sezonie, jej działania od początku są agresywne,wpiernicza się wszędzie jak madka polga ze swoją polityką "dej bo mje sie należy" i potem się dziwi że mordują jej rodzinę i znajomych :D W prawdziwym świecie dostałaby kule od Stranda w 1wszym sezonie na łodzi.A na pewno ode mnie.
Polityka pacyfizmu w drapieżnym świecie rodzi tylko więcej trupów i strat,ale tępe postacie w tym gniocie nie uczą się niczego,w kółko powielają te same błędy.Nudna fabuła,płaskie postacie,debilne zachowania jasno świadczą o zacofaniu i zidioceniu showrunnerów.Pozostaje pytanie kto jest głupszy: showrunnerzy czy oszołomy które dają takim gniotom wysokie oceny.

Rrouge

No zajebisty bohater ten Salazar co dla ratowania jednej osoby zajebał tysiąc.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Oglądałem na bieżąco jako fan całej franczyzy. No tego się już po prostu nie dało oglądać. Bezmiernie głupie. Byłem wręcz wściekły jak można było doprowadzić ten serial do jakiejś karykatury w porównaniu z czym był kiedyś (pomijając fatalny sezon 5). Jakaś dziecinada - efekty jak z filmów klasy Z. Totalne sp***olenie charakterów znanych z poprzednich sezonów od lat/ Po co to w ogóle było?