PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40260}

Felicity

1998 - 2002
7,4 3,9 tys. ocen
7,4 10 1 3852
Felicity
powrót do forum serialu Felicity

felicity

ocenił(a) serial na 10

hej! :)
Dawno nie pisałam, bo tak się składa, że na razie nie mam stałego dostępu do komputera. Ale jak już się do tego dorwałam (kawiarenka), to chcę się z wami podzielić moimi spostrzeżeniami apropo ostatnich dwóch odc (17,18) "felicity". Nie ostatnich z tej serii [o ile się nie myle jest ich 22], ale ostatnich jakie leciały. Więc, kiedy Felicity spotkała się z rodzicami na tej kolacji miała przedziałek z prawej strony i warkoczyk zapleciony na lewą. Ale parę scen później było już na odwrót! Myśle, że scenarzyści czy ci od fryzur powinni się bardziej przyłożyć do pracy. No, nie ważne. Chcę też powiedzieć, że ten 17 odcinek był na prawdę b.smutny, o mało się nie rozryczałam. Ale co do tego odc. 18, to byłam zarazem zaskoczona i rozczarowana. Spodobało mi się, że Ben tam do niej pojechał. Szczerze mówiąc bardzo lubię ich oboje, dlatego nie podobał mi się ten wątek, że romansował na tej uczelni z jakąś laską, a już nie mówię o tym zaklęciu jej przyjaciółki, żeby cofnąć czas. Takie trochę głupie. Ale coś jeszcze. B.zastanowiło mnie to, że Ben nie umiał przebaczyć Felicity zdrady na dachu z Noelem, ale kiedy potem powiedziała mu to otwarcie i z nim zerwała on od razu był gotów jej przebaczyć! To mnie zaskoczyło. Mam nadzieję, że w następnym odc okaże się, że to był głupi sen i wszystko potoczy się dalej. jak chcecie, to piszcie: Beciak16@o2.pl.
BECIAK :*