PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40260}

Felicity

1998 - 2002
7,4 3,9 tys. ocen
7,4 10 1 3855
Felicity
powrót do forum serialu Felicity

Tęsknie za tym serialem, mimo ze z poczatku czulam do niego jakas niechec. Prosze zacznijcie go znowu nadawac!! :P

użytkownik usunięty
DANCEHALL_QUEEN

Ja też czuję nostalgię za tym serialem. Był to jedyny serial "młodzieżówy", a nawet jedyny obyczajowy, na jaki spieszyłem się do domu, jedyny, którego godzinę emisji pamiętałem. Miał w sobie coś takiego, co przywiązywało. Chyba przede wszystkim brak zadęcia, chociaż śliczna Keri Russell w roli Felicity też miała z tym coś wspólnego :)
W każdym razie - chętnie bym jeszcze raz obejrzał wszystkie odcinki. Cz w ogóle w polskiej TV poszły wszystkie 4 serie? Nie jestem pewien.

DANCEHALL_QUEEN

ja takze bardzo chetnie ogladalam ten serial bo byl mlodziezowy, humorystyczny a czasami smutny - taki jak zycie nastolatkow :) . A poza tym w jego tle zawsze leciala super dobrana muzyczka pasujaca do ogladanego obrazu!! Dlatego poszukuje sciezek dzwiekowych z tego serialu. Szczegolnie z odcinka kiedy Ben i Felicity sie rzostaja - on jedzie do domu a ona zostaje na uniwersytecie zeby odbyc praktyke. Jesli ktos wie cos wiecej dajcie znac - dzieki!