PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=849829}

Ferajna z Baker Street

The Irregulars
2021
5,6 3,0 tys. ocen
5,6 10 1 2967
Ferajna z Baker Street
powrót do forum serialu Ferajna z Baker Street

Męczę to jeszcze.... ale z ciekawości weszłam na obsadę i zdjęcia... jak zobaczyłam Sherlocka ... to miałam wtf co oni mu zrobili... to był narkoman, ale do jasnej ciasnej arystokrata, a nie wyglądający jak menel i narkoman podrzędny człowiek... mam o to największy ból d*py... najlepiej do tej roli moim zdaniem pasuje Cumberbatch lub aktor, który grał w Enoli czyli Cavil... nw czy dociągnę ten serial do końca... zwiastun był Ok i plakaty nawet nawet, fajnie się zapowiadało, ale ... to co wyszło i ten Sherlock ... przy tym już nie jedno anime ma lepszą fabułę np Yuuko no Moriarty (Moriarty The Patriot)... chyba zrezygnuje jeśli nie przejdę ... w oryginale Sherlock był narkomanem owszem, ale na litość boską był też dżentelmenem kiedy trzeba ...

użytkownik usunięty
Kettorin9

On tu został zniszczony psychicznie / emocjonalnie przez pewne wydarzenie, które jest jakby główną tajemnicą pierwszego sezonu. Jeśli nie należysz do oszołomów plujących się, że Watson nie jest śnieżnobiałej karnacji, to oglądaj dalej. Warto.

użytkownik usunięty

W pierwszym zdaniu mówiąc on miałem na myśli Sherlock.

Watson o innej karnacji mi nie przeszkadza... jedynie ten zniszczony Sherlock jakoś tak razi i łamie serce

użytkownik usunięty
Kettorin9

Tak, ale jest powód. Chłop przeszedł dużo więcej, niż w książkach. Nie będę spółkował.

użytkownik usunięty

Haha. :) Nie będę spoilował oczywiście. Long live the autokorekta and Filmweb with its inability to edit comments. ;)

W sumie to początek był tylko niezbyt ciekawy, a potem mnie to wciągnęło