ja zaś proszę o kontakt na wiadomość prywatną zacną niewiastę, z którą zamieniłem kilka słów przy barze, a która to znała moje nazwisko:) (i nie mam na myśli beeshopa)
bee, jak odbierzesz przesyłkę, to patrząc na bonus ode mnie pamiętaj, że to prosto z serca:*
coś bardziej hmm... użytecznego. uznałem, że przyda ci się trochę przyjemności w życiu.
no coś ty:* mam nadzieję, że trafiłem w smak osoby, która będzie po drugiej stronie tej przyjemności:D
A koleżanka, której szukasz Boora to atyaty:) Była "moją parą" konkursową:) Niniejszym pozdrawiam;)
Widzę, że jestem poszukiwana ;)
Pan Ove również do mnie pije (tak mi się przynajmniej zdaje).
Pozdrawiam "Szyszkę fauna" :D
I oczywiście pozdrawiam parę z "Śniadania u Tiffany'ego". Dzięki Mims, że tak szybko się udało dostać do koszyka. Dzięki temu nie trafiłyśmy na Hannę Montanę :D
Aż z ciekawości wpisałem "Miley Cyrus" na youtubie i okazało się, że ona ma nawet kilka interesujących pieśni :D
Ja też coś smakowego chcę dostać !!!! Bo rzeczywistość mną o glebę walneła dziś bo was nie ma no !!!
No i obejrzeć na żywo głupich min np. Miłosza podczas kalamburów.
http://gfx.filmweb.pl/ph/78/95/537895/156442.1.jpg
Leje z tej foty;D
Witam. Zeszłej nocy pierwszy raz od soboty miałem przyjemność się wyspać ;) Dziękuję wszystkim za imprezę i mam nadzieję spotkać się za rok.
Autorowi zdjęcia z moją skromną osobą gratuluję mistrzostwa impresjonizmu ;-)
I wzajemnie ;)
Aha, podobnie jak ktoś wyżej, wnioskuję o podpisy pod zdjęciami (w nowym FW oczywiście ;)), tudzież powszechną dostępność listy uczestników Offline'u, a na przyszłość bardziej czytelne identyfikatory ;-)
Nie wiem jak Wy, ale ja już jestem chora:] Ten spacerek do metra w niedzielny poranek mi chyba wychodzi:P
Te zdjęcia zrobię u siebie na blogu, ale potrzebuje czasu:P
To co jest teraz to taki przedwstęp:P
Będę rzecz jasna potrzebować pomocy, bo nie kojarzę wszystkich.
Kolejność obecna też na pewno się zmieni:P
Ok są foty!!!!
Ale poszukuje nicka Pani w granatowym. Bo już ładnie obrobiłam i nie wiem co dalej robić. Może ktoś ma ładne zdjęcie atyaty bo się doszukać nie mogę? Panie od piwek z filmiku też nicki mile widziane.
Resztę wyciągnę z tłumu. Ale niestety nie miałam przyjemności poznać albo [przepraszam] nie pamiętam:D
"Ale poszukuje nicka Pani w granatowym." Miałam bluzkę w takim podchodzącym pod granat kolorze , więc może to mnie poszukujesz:D
No, fajne te zdjęcia. A gdzie reszta?
Remington Steel, dostałeś moją wiadomość z mailem?
A'propos jednego osobnika... "Pinokio postanowił pozostać w celibacie po tym, jak chłopaki powiedziały mu, że przy r*chaniu, trzeba się mierzyć z kobiecym bobrem." :-P
Kurczę! A tak chciałam się pojawić ;((((((((
Niestety przyjaciel nie zgodził się przesunąć daty ślubu :(