PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=715355}

Finding Carter

2014 - 2015
7,2 2,7 tys. ocen
7,2 10 1 2720
Finding Carter
powrót do forum serialu Finding Carter

Grant rulez :D Te jego teksty oraz zachowanie, i do tego motyw z wyprowadzką do dziadków :D LOL. To było mocne! Osobiście mu się nie dziwię. Elizabeth jest załamująca, z każdą wypowiedzią dobija.

Nie wiem dlaczego w ogóle oni sprowadzają kochanków do domu. Przecież śpią tam na zmianę, i to niby dlatego, że strasznie kochają dzieci, zatem skoro są w domu to mogliby się nimi zainteresować, a zaspokajać swoje inne potrzeby gdy śpią poza domem. I te rozmowy, z których wynika, że powinni opowiadać swoim dzieciom o ich podbojach i eskapadach seksualnych, poważnie? Rozumiem oburzenie Granta gdy się o tym dowiedział, ale Elizabeth naprawdę uważa, że powinna informować go o takich rzeczach? A tak wynika z ich rozmowy.

Ale mniejsza. Poza tym nudy. Jedynie gratki należą do Gabe, że zdołał wyrwać Abby. Abstrahując od tego jak to się potoczyło. I ogólnie nie jestem przekonany, że narzeczony podejrzewający ukochaną o zdradę był wiarygodnym źródłem by zatrzymywać Abby. Ale, hej, to tylko serial.

Herushingu

Granta mi szkoda, terminy podane przez psychologa były właściwe.
Zastanawia mnie natomiast co dzieje się z Taylor? Depresja? Wszystko niby ok, ale ona i OFE, płacz, tabletki...

Elizabeth i jej małżonek nie umieją zrezygnować z tego małżeństwa przez dzieci. Jednak ona śpi u Kaya... samo za siebie przemawia.

Czasami ten serial mnie rozwala na kawałki...