PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=715355}

Finding Carter

2014 - 2015
7,2 2,7 tys. ocen
7,2 10 1 2720
Finding Carter
powrót do forum serialu Finding Carter

2 seria będzie liczyła 12 Odcinków serial powróci w 2015 roku.

ocenił(a) serial na 7
Ariel2400

8 odcinek jest finałem sezonu?

cariba666

Nie, niby na imdb podane jest że ma 11 odcinków...ale w lutym albo w marcu Kathryn pisała gdzieś że wstępnie serial dostał zamówienie na 12
Tym nie mniej jeszcze minimum 3 przed nami:D

ocenił(a) serial na 9
NotoriousBG

Tak 8 odcinek to finał 1 Sezonu to już potwierdzone ale cieszmy się bo 2 sezonie będzie więcej odcinków.

ocenił(a) serial na 9
Ariel2400

Chociaż z tego co teraz wyczytałem to odcinków 1 sezonu będzie 9 więc jeszcze jeden dziewiąty finałowy

Ariel2400

będzie 12. ostatni za tydzień. zerknijcie na wiki

ocenił(a) serial na 9
Baja_17

Ostatni juz byl informacje z wiki sa nieaktualne i niezgodne.

Ariel2400

a to się zdziwisz, jak Ci się nowy sezon zacznie od wątku, którego wgl nie kojarzysz, bo skończyłeś na 9. odcinku. wystarczy wejść na ii tv.

ocenił(a) serial na 8
Ariel2400

interesujące bo ja dzisiaj właśnie widziałem nowy, 11 odcinek i zwiastun zapowiadający ostatni odcinek sezonu.

ocenił(a) serial na 9
Artemisek

Sory z tym serialem to rzeczywiscie nie bylo wiadomo do konca ktory odcinek to finalowy bylem przekonany ze 10 moj blad

ocenił(a) serial na 8
Ariel2400

Hehe spoko, miłego oglądania 11-tego :P

Ariel2400

Przecież pisałem że 12 to nie...KP raczej wiedziała ile odcinków ma serial w którym gra.
Tym nie mniej, jeśli nie wiadomo czy następne odcinki będą najlepiej śledzić twitty aktorów, bo większość pisze na bieżąco o odcinkach swoich seriali

NotoriousBG

już jest w sieci 12 finałowy odcinek...

nie mówiąc już o tym, że na koniec 10 odcinka było jasno powiedziane że zostały jeszcze 2 do końca sezonu... nie wiem skąd wy bierzecie info i gdzie oglądacie ale na gryzoniu jest już wszystkie 12...

patergti

Ehh

Moja wypowiedz była skierowana do Ariel2400 ponieważ 4 tyg temu napisałem mu że Kathryn pod koniec lutego pisała że 12 odcinkow ma mieć jej nowy serial...ale on twierdził że najpierw 8..potem 9..itp

pozdrawiam