2 seria będzie liczyła 12 Odcinków serial powróci w 2015 roku.
Nie, niby na imdb podane jest że ma 11 odcinków...ale w lutym albo w marcu Kathryn pisała gdzieś że wstępnie serial dostał zamówienie na 12
Tym nie mniej jeszcze minimum 3 przed nami:D
Tak 8 odcinek to finał 1 Sezonu to już potwierdzone ale cieszmy się bo 2 sezonie będzie więcej odcinków.
Chociaż z tego co teraz wyczytałem to odcinków 1 sezonu będzie 9 więc jeszcze jeden dziewiąty finałowy
a to się zdziwisz, jak Ci się nowy sezon zacznie od wątku, którego wgl nie kojarzysz, bo skończyłeś na 9. odcinku. wystarczy wejść na ii tv.
interesujące bo ja dzisiaj właśnie widziałem nowy, 11 odcinek i zwiastun zapowiadający ostatni odcinek sezonu.
Sory z tym serialem to rzeczywiscie nie bylo wiadomo do konca ktory odcinek to finalowy bylem przekonany ze 10 moj blad
Przecież pisałem że 12 to nie...KP raczej wiedziała ile odcinków ma serial w którym gra.
Tym nie mniej, jeśli nie wiadomo czy następne odcinki będą najlepiej śledzić twitty aktorów, bo większość pisze na bieżąco o odcinkach swoich seriali
już jest w sieci 12 finałowy odcinek...
nie mówiąc już o tym, że na koniec 10 odcinka było jasno powiedziane że zostały jeszcze 2 do końca sezonu... nie wiem skąd wy bierzecie info i gdzie oglądacie ale na gryzoniu jest już wszystkie 12...