PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108606}

Firefly

2002 - 2003
8,1 16 tys. ocen
8,1 10 1 16063
8,6 10 krytyków
Firefly
powrót do forum serialu Firefly

Jak w temacie. Gdzie,jak i jak ich fabuła ma się do serialu?
Czy są kontynuacją czy tylko luźnym nawiązaniem?

ocenił(a) serial na 9
RadoslawKamil

Według mnie, są niczym innym, jak stratą czasu.

ocenił(a) serial na 10
RadoslawKamil

Niezgodzę się z przedmówcą, komiksy są kontynuacją przygód załogi Serenity. Właściwie można powiedzieć, że jest to drugi sezon serialu wydany w formie komiksu. Niestety komiks nie trzyma aż takiego poziomu ale jak dla mnie są na prawdę przyjemne Na tej stronie masz wszystkie komiksy po polsku a na samej górze masz kolejność oglądania serialu, komiksów i filmu. Polecam z całego serca. Wklej ten link po adresie z chomiczka cichomir/KOMIKS+PL/Serenity

ocenił(a) serial na 9
kakakamil

No przecież się zgodziłeś ze mną: "Niestety komiks nie trzyma aż takiego poziomu".

Czyli - strata czasu. ;-)

ocenił(a) serial na 10
marscorpio

to, że nie trzyma poziomu takiego jak serial( który dla mnie to +10/10), nie znaczy, że sam nie jest na poziomie (dla mnie+8/10) więc jak najbardziej warto i dla mnie to nie była żadna strata czasu. Czekam na następne

ocenił(a) serial na 9
kakakamil

No widzisz, znowu się ze mną zgodziłeś: "to, że nie trzyma poziomu takiego jak serial( który dla mnie to +10/10), nie znaczy, że sam nie jest na poziomie (dla mnie+8/10)". Zatem poziom tu jest niższy, by nie rzec - dużo niższy (tak zdeformować urodziwe kobiety, feee).

ocenił(a) serial na 10
marscorpio

zgadzam się, ,że poziom jest niższy, nie zgadzam się, że jest aż tak niski jak ty uważasz, oglądałem filmy i seriale które miały niższy poziom i dalej się przy nich dobrze bawiłem, z czego wynika, że nie zgadzam się, że jest to strata czasu bo bawiłem się dobrze lub bardzo dobrze w zależności o który komiks chodzi.

ocenił(a) serial na 9
kakakamil

"zgadzam się, ,że poziom jest niższy"