Przedwczoraj, tj. 25/07, zacząłem moją 10, 15 lub 20 podróż z załogą "Serenity". A jako że nawet nie
wiem, ile ich dotąd odbyłem, proponuję - dopisujmy się tu przy każdej z nimi wyprawie.
Jestem w trakcie drugiej wyprawy :D I z pewnością jeszcze wiele ich przede mną.
A kończysz podróż na "Serenity"? Bo ja zawsze na koniec ładuję film. A propo - niedawno kupiłem oryginalne dvd za... 8 zł! Nowe, w folii.
Jeszcze nie wiem czy tym razem obejrzę też Serenity. Oo, jak tanio. Szkoda że nie można nigdzie dostać serialu...
Znowu oglądam ^^ Nie wiem jak to się dzieje, ale z każdym kolejnym obejrzeniem lubię Firefly coraz bardziej :D
I ilekroć mogę słucham "The Ballad of Serenity"
Z okazji premiery Dark Matter może odświeżę sobie tego marnego fabularnie potworka. Tylko po to, żeby sobie porównać dobrze wymyśloną historię (DM) ze złą (F). Peace :)
A ja się dopiszę...... Jestem na......hm..... 10 wyprawie z Serenity? xD
Szkoda tylko że serial nie był kontynuowany ;C Bo nie oszukujmy się, Jeden z najlepszych jakie można obejrzeć.
Nawet po latach powinni pomyśleć o kontynuacji, chociaż jeden króciutki sezon, a myślę że nie dość że publika podniosła by hołd to jeszcze by łaaaaadnie się dorobili na tym. Ktoś uważa tak samo jak ja ? ;>
Pozdrawiam! XD