PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45396
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Jak myślicie czy postać Barry'ego jako Flasha zniknie z serialu?
Zastanawiam się dlatego że jak wiemy DC Comics buduje swoje uniwersum filmowe i będzie tam film o flashu.
I jak to zauważyli amerykanie na różnych forach, jak to zauważyli redaktorzy w Movie się poświęconym Batman vs Superman. Postacie które mają się pojawić w ich uniwersum znikają z seriali Arrow, Flash, w Deadshot, Deathstorke, i grają ich inni aktorzyw uni DC Comics.

I tak myśle czy los ten czeka Barry'ego Allena. Niby jest główną postacią serialu ale....
Wiem wiem, zaraz pojawiają się głsy ma Grant Gustin ma podpisany kontrakt na 6 sezonów, też o tym słyszałem.

Jednak coś czuje że pojawienie się Wally'ego Westa w serialu nie jest przypadkowe. I np pociągnął watki w 3 sezonie Flasha tak żeby Wally stał się nowym Flashem a postać Barry'ego nie jako "przejdzie do DC" czyli zniknie z serialu.

Tak to niestety widzę, bo nie chciałbym

waldek1987

Przecież mówili ,że Barry nadal będzie w serialu bo chcą zrobić multiverse

ocenił(a) serial na 5
LordVader345

Trochę nie rozumiem... Gdzie to Czytałeś? I o co chodzi?

waldek1987

Nie pamiętam gdzie. A multiverse to to że reżyserowie chcą zrobić odzdzielne rzeczywistości z dc

ocenił(a) serial na 5
LordVader345

masz na myśli ze to ze seriale swoją drogą a uniwersum swoją? ale teoretycznie taki Barry skacząc po światach może trafić do tego z filmowego?
Wiesz ja wbrew pozorom nie znam tego co było w komiksach