PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45396
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Zapraszam do pisanie ciekawostek jakie znacie na temat serialu, ja zaczne:

UWAGA SPOILER

Jako ciekawostke zdradze wam iz ten 'piorun' co uderzyl Barrego i stworzyl Flasha, to tak naprawde Barry (flash) z przylosci, ktory rozpedzil sie do takiej predkosci ze zamienil sie w czysta forme energi i jako iz nie mogl powrocic do ciala, cofnal sie w czasie zeby sam siebie stworzyc <mind blown>.

I na dodatek kiedy smierc przyszla po flasha, przybierajac forme speedstera, flash przegonil smierc i nie umarl. (Kingdome Cones komiks jak dobrze pamietam).

ZnawcaPedobear

Skąd takie przypuszczenia? ;)

ocenił(a) serial na 9
Puchy11

To nie przypuszczenia tylko komiks :D Nawet zdradze ci z ktorego wieku jest Thwane i dlaczego chce zabic barrego xD

Eobard Thawne aka Reverse Flash aka Professor Zoom jest z 25 wieku.

A powod czemu on chce zabic Flasha jest dosyc skomplikowany, cala historia zaczela sie w jego dziecinstwie, byl on dzieckiem z wieloma problemami, antyspoleczny itp. Mial mlodszego brata ktorym sie musial zajmowac i to spowolnilo jego prace nad Speed Force, wiec Eobard z przyszlosci cofnal sie i zapobiegl narodzeniu swojego mlodszego brata przez co mial wiecej czasu na prace w muzeum flasha w ktorym wlasnie pracowal nad Speed Force. W tym laboratorium ich byl tam inny profesor ktory pracowal z Eobardem i ten profesor byl na przelomie udowodnienia istnienia Speed Force, ale jako iz nie chcial sie podzielic z Eobardem, wersja jego z przyszlosci cofnela sie i zabila profesorka :D... Tam potem bylo ze mu nie wyszlo, rodzice sie wtracili, jego wersja z przyszlosci cofnela sie zabic rodzicow zeby mogl pracowac dalej nad Speed Force.

Dobra to taka wersja czemu on ma psychike zjechana, ale ogolem, jako dzieciak byl zafascyowany Flashem, byl jego fanem, uwielbial go i znal wszystkie fakty na jego temat. Wiec odtworzyl caly ten wypadek ktory dal flashowi moc, nawet przybral jego kostium i przeszedl operacje plastyczna. Udalo mu sie podlaczyc do speed force i na specjalnej biezni przeniosl sie w czasie do 20 wieku, lecz przez zle wyliczenia wyrzucilo go to kilka lat po 'smierci' Barrego, gdzie jego partner Wally <ktory tez byl speedsterem> przejal obowiazki bohatera miasta. Reverse Flash wsciekl sie ze jego super bohater nie zyje, i tak uwalilo mu to psychike ze myslal ze to on jest flashem i patrolowal ulice miasta z Wallym po tym jak go przekonal ze to jednak on. Podczas jednej z walk szajba mu tak odbila ze stracil kontrole, i wtedy Wally zauwazyl ze to jednak nie Barry. Podczas konfrontacji z Wallym, Thwane pokonal go i zostawil na 'pewna' smierc, lecz walliemu udalo sie przezyc, i oszukala Thwane zeby wrocil do swojego czasu, lecz ten po powrocie stracil moc i czesc pamieci, jedyne co zostalo to pamiec ze nie nawidzil Barrego Allena. Pewnego dnia zmaterializowala sie kapsula z 20 wieku ktora on sobie z przeszlosci wyslal w przyszlosc aby cofnac sie do przeszlosci i powtorzyc bieg wydarzen, W kapsule znajdowal sie oryginalny kostium Barrego na ktorym bylo czasteczki Speed Force, z nich Thwane odtworzyl moc ktora sie zalaczala gdy ubieral kostium.

OK Jest tego wiecej, ale na chwile obecna nie mam sily juz pisac xD

ocenił(a) serial na 10
ZnawcaPedobear

http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_HzV7At5BVfeBfzsgrecs809LCOIG3lJK.gi f

ocenił(a) serial na 9
oscilek

Naprawde? Moge dorzucic wiecej ale to jak bedzie troszke wiecej czasu ;) Cala ta historie mozna ciagnac dluuuugo!

ocenił(a) serial na 9
ZnawcaPedobear

Dokładnie więcej :D :D :D

ZnawcaPedobear

Sam siebie wkrecil Eobard :)

ocenił(a) serial na 10
ZnawcaPedobear

kolego "ZnawcaPedobear" a możesz mi odpowiedzieć na pytanie kto jest szybszy Flash czy RF ? bo od dawna mnie to nurtuje :D

ocenił(a) serial na 9
cheesterlp

Z tego co mi wiadomo to Flash jest szybszy. Wiele razy prześcigał RF.

ocenił(a) serial na 9
cheesterlp

Na obecnym etapie czyli Flash nauka jazdy na lowelku, RF jest szybszy. Jak flash juz osiagnie jednosc z speed force no to hem nie ma nic szybszego od niego, superman, predkosc swiatla, predkosc umyslu itp zostaja w tyle :).

Czyli - teraz - RF
Ogolem - w przyszlosci - Flash (Najszybsza istota we wszechswiecie).

Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
ZnawcaPedobear

bardzo dziękuję za odpowiedź :D

ZnawcaPedobear

Zależy też od tego na co patrzymy, bo najszybszym sprinterem ogólnie to był Wally... to, że w New 52 przepadł, a potem został zdegradowany z powrotem do Kida to trochę inna sprawa :P

ocenił(a) serial na 9
ZnawcaPedobear

Na pytanie ludzi dlaczego RF nienawidzi Flasha wklejam odpowiedz moja z innego tematu napisane w skrocie zeby bylo latwo zrozumiec:

Wells ma zryte w lbie przez wszystkie wydarzenia z dziecinstwa + gdy probowal przeniesc sie w czasie do czasow flasha, cos poszlo nie tak i przeniosl sie do momentu po smierci flasha w Crisis on Infinite Earths gdzie zobaczyl plakaty z napisem Flash Killed Professor Zoom, wtedy wlasnie calkowicie odbila mu szajba i dostal swira na punkcie Flasha i przysiagl sobie ze opracuje plan zemsty i go kiedys zabije. Przez to m.in zabija matke barrego a potem jego zone Iris.

Tak Wells po cofnieciu sie w czasie widzi plakat na ktorym jest pokonany professor zoom czyli reverse flash i od tamtego momentu z fana stal sie jego wrogiem numer 1 :D

ocenił(a) serial na 9
ZnawcaPedobear

Na pytanie czym jest speedforce, i gdzie Flash zniknal podczas walki z RF gdy barry byl dzieckiem:

No wiec 'speed force' jest znany z komiksow dc jezeli chodzi o tzw 'speedsterow'. Jest to poza ziemska forma energi ktora napedza wszystkie umiejetnosci flasha, miedzy innym, jeki super predkosc, przenikanie przez obiekty, rozdzielanie swoich czasteczek, super regenracje, przenoszenie w czasie itp. Niektorzy siper bohaterowie narodzili sie z mozliwoscia podlaczenia do speed force a niektorzy nabyli ja przez jakis rodzaj wypadku. Jest to nieskonczone zrodlo energii ktore daje moc naszemu superbohaterowi, cos jak slonce dajace moc supermanowi :). Mam nadzieje ze to pomoglo...

Co do 2 czesci, wedlug teorii podrozowania w czasie lub miedzy wszechswiatami, w kazdym danym momencie moze istniec jedynie 1 wersja danej osoby, czyli flash z przeszlosci przenoszac sie do przeszlosci gdzie jest flash moze istniec przez bardzo krotki okres czasu po ktorym musi wrocic do swojej rzeczywistosci.

ocenił(a) serial na 7
ZnawcaPedobear

http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_HzV7At5BVfeBfzsgrecs809LCOIG3lJK.gi f

ocenił(a) serial na 9
Faster1611

Nie :P

ZnawcaPedobear

Po sezonie którym zbierałem szczęke z podłogi, jak myślisz dlaczego czarna dziura się stworzyła?
Dlaczego RF cofnął się do lat 40 XX wieku aby wysłać sobie hełm pierwszego Flasha - jako znak żeby wrócić do swoich czasów w XXV wieku?

ocenił(a) serial na 9
Cysiek1991

No wiec koncowka sezonu troche pomieszana byla jak to zauwazyliscie :D, aczkolwiek dzieki wydarzenia ktore mialy miejsce w finale zostalo nam przedstawione ze istnieje wiecej niz jeden Swiat - wiecej niz jedna rzeczywistosc. RF i Eddy nie umarli, tzn umarli ale w tej rzeczywistosci ktora teraz widzielismy, w inncyh rzeczywistosciach oni dalej zyja i istnieja. Czarna dziura powstala na skutek zaburzenia continuum danego uniwersum, eddy poprzez zabicie siebie zmienil caly bieg wydarzen w tej lini czasowej, bez eddiego i rfa w tym czasie duzo wydarzen by nie mialo miejsca, i natura jako mechanizm 'naprawczy' wymazuje takie bledy ze swojej lini czasowej.

Powstal tzw paradoks i stad sie wziela czarna dziura ;). Aczkolwiek 'smierc' RF'a nie zapobiegalby powstaniu Flasha z tego wzgledu iz oryginalny Wells i takby stworzyl Star Labs ktore by zrobilo bum i w wyniku duzego bum powstalby Flash, ale staloby sie to pare lat pozniej.

Druga wersja jest taka ze: Ze smiercia Eddiego nie ma juz wiecej Rfa, to oznacza ze Eddy z przeszlosci nie musialby zabijac siebie poniewaz RF by nie istnial, automatycznie sprawiajac ze RF w przyszlosci by istnial, powrocilby zabic matke barrego, caly bieg wydarzen na nowo, Eddy sie zabija, i tak bez konca.

Motywu z podrozowaniem w czasie nie da sie ogarnac na raz, aczkolwiek najbardziej logiczne wyjasnienie na kolejny sezon byloby Ziemia 2, gdzie jest inny bieg wydarzen i Flash wbiegnie do tego uniwersum poprzez ta wlasnie czarna dziure.

Zeby zakonczyc caly ten balagan, serial nie jest zgodny z komiksami bo jest ich po prostu za duzo, zbyt duzo wersji i roznych swiatow.

PS. Na dobra sprawe nie mamy pewnosci ze Eddy umarl, jego cialo zostalo po prostu wessane gdzies...

PS2. Ten helm jest Jasona Garrick z Ziemi 2, ktory jest wersja flasha w tamtym swiecie, aczkolwiek uzyskal on moce w inny sposob.

Mam nadzieje ze to w jakis sposob pomoglo :). Jak zbyt chaotycznie napisane to przepraszam ale dopiero co z pracy wrocilem i ledwo na oczy widze!

ocenił(a) serial na 9
ZnawcaPedobear

No dobra jeszcz jeden spoiler 42:04 szyja eddiego... Dziekuje :P

ZnawcaPedobear

co z nią nie tak? Wygląda normalnie :/

Cysiek1991

ah, nie ta klatka. Co to jest :O

ocenił(a) serial na 9
Cysiek1991

To jest naszyjnik :D. Sa dwie teorie, 1. blad tworcow 2. Zabezpieczenie RF'a na wypadek smierci eddiego, jak sie dokladnie przyjrzec na zoomie to ma symbol bardzo podobny jak nie identyczny do tego na pierscieniu Tf'a. Wiec mozliwe ze RF z przyszlosci wiedzial co sie wydarzy i zabezpieczyl Eddiego w jakis sposob zeby ten po smierci jednak ozyl?

ocenił(a) serial na 9
ZnawcaPedobear

Załóżmy, że Flash poprzez wbiegnięcie, do tej czarnej dziury przenosi się na drugą ziemie... Co wtedy staje się z pierwszą ziemią ? Zostaje zniszczona ? Wszyscy, których znalismy (chodzi mi o postacie) przestają istnieć ?
Aha no i jeszcze jak działa ten wehikuł czasu ? Czy RF nie był wystarczająco szybki, żeby wrócić do swojego czasu, poprzez bieganie tak jak zrobił to "nasz" teraźniejszy Flash ?

ocenił(a) serial na 9
lexus123

Dotyczacie wehikulu.

Od 16.38 Akcja
Ronnie: Skoro Wells jest tak samo szybki jak ty, po co potrzebuje maszyny czasu?

Barry:Najwidoczniej stracil swoja predkosc kiedy zabil moja mame, czasami ja odzyskuje, ale tylko w krotkich momentach ktorych nie moze w pelni kontrolowac. (Przez to nie wrocil do swoich czasow)

Cisco: Wiec mialem racje co do wozka?Uzywal go zeby sie naladowywac (Mial on zasilacz z ktorego RF czerpal moc)

Barry: Wiec po otwarciu 'Wormhole' on bedzie potrzebowal statku zeby wrocic do przyszlosci.

Co do pierwszej czesci pytania, jest to dosyc ciezkie pytanie bo w komiksie jest pare wersji tego wydarzenia a jak bedzie w serialu czas pokaze ale jak zwykle jest pare teorii.
1. Wskakuje na ziemie 2, przenosi sie w czasie, powstrzymuje Eddiego przed samobojstwiem, wszystko jest git.
2. Wydarzenia 2 sezonu biora miejsce z tymi samymi postaciami (moga byc w innej odmianie np. byc negatywnymi charakterami) na Ziemi 2.
3. Barry zaczyna tak szybko biegac ze odwraca bieg czarnej dziury i wszyscy sa cali i zdrowi :) Happy Ending.

ocenił(a) serial na 9
ZnawcaPedobear

Git dzięki za odp. :D Oglądałem finał późno w nocy, po pracy i nie wszystko wyłapałem hehe, a tu jak byk, było wszystko elegancko powiedziane. Odnośnie teorii, osobiście wolałbym podpunkt 3 :)

ocenił(a) serial na 10
ZnawcaPedobear

Wydaje mi się że podpunkt 3 jest najbardziej prawdopodobny. Taki w końcu Barry ma zamiar. Co do podróży w czasie to bardzo tego nie lubię. Nie dość że każdy wyobraża to sobie w jakiś inny sposób to jeszcze mogą pojawiać się błędy dotyczące fabuły.

ocenił(a) serial na 9
crashwin

Bo podrozy w czasie nie da sie ogarnac :D. Bo na dobra sprawe zaden fizyk nie jest w stanie okreslic jak to by dzialalo, w komiksach bylo to lepiej wyjasnione i nie byla przywiazywana uwaga do tego co fani mysla na temat zabicia bohatera. Kwestia zeby flash wrocil na swoj tor i w koncu byl z Iris bo inaczej nie wiem jak oni planuja przyszle sezony.

Ps. Tam jak barry byl w wormhole. bylo widac 'barrego' w kajdankach, moze to byc zapowiedz jego brata blizniaka (cobalt blue) :>

ocenił(a) serial na 10
ZnawcaPedobear

Zastanawia mnie jeszcze skąd stwierdzenie że Wells przyczynił się do powstania Flasha. Ja wiem że nie wszystko musi być tak jak w komiksie ale nie słyszałem żeby ktoś potwierdził tą informację w serialu. Jedyne co kojarzę to że Akcelerator został zbudowany w 2020 roku ale nie było nawet podanej informacji że wybuchł.

ocenił(a) serial na 9
crashwin

RF z przyszlosci mowil ze Flash powstaje w 2020 bo akcelerator wybucha :). To wtedy oryginalny Wells a Well RF zbudowal reaktor wczesniej i spowodowal ten wybuch by stworzyc Flasha wczesniej :).

ocenił(a) serial na 10
ZnawcaPedobear

Nie pamiętam żeby RF mówił coś takiego. Najwidoczniej to przeoczyłem :)

crashwin

Thawne nad rannym Wellsem to mówił. Mówił co Wells zrobi i do tego musi wcześniej dojść jeśli zamierza wrócić do domu.

Cysiek1991

Nie daje mi spokoju 1 fakt. Akcja serialu toczy się kiedy? 2015, nie? 5 lat wcześniej wydarzenia się toczą niż to RF zaburzył.

Pomimo tego, jak może pochodzić z XXV wieku skoro w finale powiedział Barremu że urodził się 136 (albo 137, nie pamiętam) od tej chwili. To przecież rychło XXII wiek.

ocenił(a) serial na 10
Cysiek1991

W tamtym momencie powiedział tylko że Wells w 2020 roku zbuduje akcelerator. Nie mówił nic o Flashu. Co do tego drugiego to też mi to nie pasuje

ocenił(a) serial na 9
crashwin

No dokladnie, powiedzial ze Wells zbuduje akcelerator w 2020 roku, i ze nie moze tyle czekac, ze musi to przyspieszyc. RF bedac z przyszlosci wiedzial ze w 2020 Wells buduje reaktor ktory robi BOOM i wtedy powstal Flash :).

ocenił(a) serial na 9
Cysiek1991

Tak bo on urodzil sie powiedzmy w 2160 roku ale cofnal sie ze swoich czasow czyli 2500 roku, RF i Flash nie starzeja sie tak jak ludzie ;) w teorii moga byc niesmiertelni. Nikt nie powiedzial ze RF ma 40 lat czy ile, na dobra sprawe moze miec 400 lat ;)

Lub blad serialowy, i po prostu zignorowali fakt ze jest z 25 wieku :D

ZnawcaPedobear

Ale jeśli rf nie istniał to matka barrego powinna żyć dalej

ZnawcaPedobear

Hmmm... Deathstroke'a nie było na wyspie Oliver'a w komiksach, zatem ten piorun w serialu też wcale nie musi być Flash'em.

Natomiast "Kingdome Comes" jest komiksem niekanonicznym. Else-worldem.

Nie czepiam się. Po prostu mam takie drobne uwagi :P.

ocenił(a) serial na 9
andrzej_goscicki

No dobrze deathstroke nie bylo na wyspie, ale byl czescia komiksow z arrowem jako wrog teen titant i wrog justice league, i jako ze nie robia oddzielnej serii o deathstroku musieli go jakos wprowadzic jako jednego z wrogow green arrow :).

Piorun nie musi byc Flashem ale czemu akurat namierza barrego? Jest wiele komiksow wiele wyjasnien, ale serial o tych wlasnie super bohaterach powinien w jakis sposob byc oparty na wydarzeniach z jednego z komiksow lub polaczeniem wielu na raz.

Ten temat sluzy nie do podwazania serialu czy komiksu lecz do udostepniania faktow na temat FLASHA i dania fanom serialu mozliwosc porownania czesci wydarzen z komiksow z wydarzenia z serialu :). Green arrowa nie znam az tak dobrze jak the Flash, aczkolweik czy komiks czy serial the flash byl zawsze dla mnie lepszy ;).

ZnawcaPedobear

Ja akurat uważam wciśnięcie Deathstroke'a do serialu jako bardzo słaby motyw. Nie dość, że automatycznie oznaczało to konieczność pokonania Slade'a przez Oliver'a, co w komiksach NIGDY nie miałoby miejsca, to jeszcze uczynili z tego twardego zabójcy mięczaka, którego zwykłem określać "żałosnym Romeo".

Takie same zdanie miałem o wprowadzeniu Ra's al Ghula. Oliver miał być jego zastępcą? Bez żartów...

Green Arrow ma spory panteon własnych przeciwników i zamiast wciskać tych z uniwersum Batmana, jak Deathshoot, albo Deathstroke i Ra's (z tymi dwoma szczególnie Ollie nigdy nie miałby szans), powinni raczej rozwijać jego własnych. Dajmy na to, głównym przeciwnikiem drugiego sezonu powinien być Hrabia Vertigo. Jeden z najważniejszych przeciwników Green Arrow'a pojawia się w... Ekhm... Trzech odcinkach? To są jakieś żarty?

Ten serial niemalże spoliczkował postać Green Arrow'a i ogłosił światu, że "Postacie z Batmana są lepsze!".

Co do oparcia na komiksie, pragnę zauważyć, że praktycznie cały serial Arrow ma guzik wspólnego z komiksami. Dinah nazywa się Laurel. Pierwszym Czarnym Kanarkiem jest jej siostra Sarah. Oliver ma siostrę. Vertigo jest handlarzem narkotyków. Slade został nad-człowiekiem dzięki jakiemuś tam "mirakuru" (denna nazwa, według mnie).

Nie twierdzę, że to źle. Serial stara się opowiadać swoją historię, zmieniając fakty, a co najważniejsze, uczynić go bardziej realistycznym, między innymi, odbierając Kanarkowi super-moc i zastępując ją gadżetem. Co jednak tylko negatywnie wpływa na wątki para-normalne i z samego początku ich wprowadzenie jest bardziej dziwne, niż fajne.

A jeżeni chodzi o "udostępnianie faktów na temat FLASHA", to pragnę zauważyć, że napisałeś: "pisanie ciekawostek jakie znacie na temat SERIALU" i to ostatnie słowo sprawiło, że napisałem pierwszy komentarz. Źle coś zrozumiałem? :P

ocenił(a) serial na 9
andrzej_goscicki

Nie no wszystko spoko, oprocz tego ze ten temat dotyczy THE FLASH nie Grenn Arrow xD. Jak dla mnie GA zle zrobili , na szybko i z dupy wyciagniete watki tak jak wspomniales!

ZnawcaPedobear

Faktycznie, mówiłeś o Flash'u ;). Jednakże także tutaj mamy wiele sprzeczności z komiksem.

Zupełnie zmyślony wątek z Joe. Ojciec Iris nigdy się tak nie nazywał i nigdy nie był policjantem, w żadnej ze swoich dotychczasowych wersji.

Przeciwnicy Flash'a nie podostawali mocy z powodu jednego i tego samego wypadku. Wydaję mi się nawet, że większość z nich, jak Rainbow Raider i Weather Wizard nie mieli super-mocy, a jedynie gadżety.

Cisco i Caitlin? Chyba nigdy się nie spotkali. O ile Caitlin faktycznie miała coś wspólnego ze S.T.A.R. Labs, o tyle Cisco ani trochę.

A Harrison Wells? Daj spokój, ten koleś został od stóp do głów zmyślony.

Mógłbym jeszcze odkopać tego ZNACZNIE więcej, jak na przykład genezę Grodd'a, ale byłoby tego raczej... Za dużo ;). Tak czy inaczej, uważam że przewidywanie wydarzeń serialu, wydarzeniami z komiksu nie ma tu większego sensu :P.

ocenił(a) serial na 9
andrzej_goscicki

No tak.. caly ten motyw z Irish musieli tam wpakowac. Pomijajac sam fakt ze jest czarna, ona juz byla jego dziewczyna jak on byl juz Flashem i mial moc o czym ona nawet nie wiedziala. Robia tak pod publike ktora nie ogladala serialu a jakis 'background story' byc musi.

Spekulowac mozna, bo mnie wiecej musza sie trzymac komiksu, a komu sie spekulacje nie podobaja nie musi odwiedzac tematu i sie wypowiadac :). Nie ma zadnego serialu ktory jest wzorowany w 100% na komiksie bo to by bylo awykonalne albo serial by mial 40 sezonow :D

ZnawcaPedobear

Spekulację? Temat nazywa się "ciekawostkami", a "ciekawostka" to FAKT. Czy może znowu czegoś nie rozumiem? :P

ocenił(a) serial na 9
andrzej_goscicki

Ciekawostka nie musi być faktem, Ciekawostka, to informacja budząca zainteresowanie... niekoniecznie prawdziwa ;P

ocenił(a) serial na 9
lexus123

I sa to ciekawostki dotyczace wydarzen z komiksow o Flashu i nie koniecznie musza pokrywac sie z serialem :).

ZnawcaPedobear

"ciekawostek jakie znacie na temat serialu"

Ta ciekawostka może być powiązana z serialem, ale na pewno nie jest na jego temat. Zapewne po prostu się czepiam ;).

lexus123

Obawiam się, że się mylisz ;). Ciekawostka to konkretna informacja o czymś konkretnym. Ciekawostka niezgodna z prawdą, nie powinna być ciekawostką, bo jest bzdurą.

ocenił(a) serial na 9
andrzej_goscicki

Nom czepiasz sie :D radze znalezc hobby jakies.

ZnawcaPedobear

Mam pytanie. W filmie batman vs superman gdy system batmana rozszyfrowywał zabezpieczenia pliku schakowane lexowi przez batmana, batman miał sen, w którym widział jak superman panuje nad światem. Gdy w tym śnie superman zabija batmana, batman się budzi i widzi jakąś postać znajdującą się w jakby rodzaju portalu. Mówi batmanowi że miał racje. Niestety nie powiedział w czym. Postać ta powiedział że chyba jest nie w porę i wtedy batman się jakby budzi ponownie. Zdaje mi się że ta postać to Flash ale nie jestem pewien. Wydaje mi się też że chyba ten Flash cofnoł siię wczasie by ostrzeć przed czymś batmana. Też nie wiem przed czym. Możesz napisać coś więcej na ten temat?

użytkownik usunięty
theFlash

Z kontekstu filmu wychodziłoby, że przed Supermanem, ale pewnie chodzi o kogoś innego.

theFlash

https://www.youtube.com/watch?v=bu2-QT1u2hE

Obejrzyj ten filmik, tam jest wszystko ładnie wyjaśnione po polsku. Bardzo dobra analiza, polecam