Jest ktoś kto czytał komiksy i wie jak może potoczyć się dalej? Bo finał zostawił wiele możliwości i zakończeń finałowych wydarzeń. Czytałam na forum wasze wypowiedzi i rzuciło mi się w oczy, że skoro Reverse Flash umarł, a raczej nigdy się nie urodzi to wszystkie wydarzenia spowodowane jego interwencją nie będą miały miejsca. Ale nie sądzicie, że wtedy znowu wracamy do momentu, że będzie tak jak Reverse Flash zaplanował? Barry będzie miał matkę itp? Osobiście uważam, że Barry może znów cofnąć się w czasie jak w tym odcinku w którym Cisco umarł, a potem dzięki Barremu ten dzień nie miał miejsca. Czy ktoś może poprzeć albo obalić moją teorię?
Ja nie czytałem komiksu ale paradoksów czasowych jest mnóstwo.. chociażby taki że skoro Eddie się zabił i Reverse Flash w ogóle nie urodził to chyba tak jak piszesz wszystkie wydarzenia przez niego spowodowane nie powinny mieć miejsca i tak automatycznie nasi bohaterowie nie powinni znać takiej osoby JAK Edobar Thawne... idąc dalej można pisać tego dużo