PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45394
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Mam pytanie. Od nie dawna jestem fanem Flasha i niezbyt ogarniam jego wrogów.
1.Kim jest Trickster, jakie ma moce i jaka jest jego biografia?
2.Kim jest The Top, jakie ma moce i jaka jest jego biografia?
3.Kim jest Weather Wizard, jakie ma moce i jaka jest jego biografia?
4.W jaki sposób zginął Flash(Barry Allen)
w Crysis of Infinite Earths?
Z góry dzięki.

ocenił(a) serial na 9
PanSimonKaKa

1. Tricksterów było 2 - Giovanni Giuseppe, który przybrał imię James Jesse i Axel Walker.
Krótko o obu panach:
- James pochodził ze słynnej grupy cyrkowej "Latających Jesse". On jednak miał lęk wysokości i wolą czytać historię o Jesse Jamesie. Wymyślił buty pozwalające mu "chodzić w powietrzu" (aby pozbyć się lęku przed wysokościami), czym zyskał popularność jako cyrkowiec. Z czasem pragnął większych wrażeń i stał się Tricksterem. Do Rouges dołączył gdy podczas jednego z napadów ubiegł go Captain Cold i obaj panowie byli zmuszeni współpracować aby ucie przed Flashem i Original Flashem. Później pracował dla FBI, a następnie powrócił do przestępczego życia. Został zabity przez Deadshota.
- Nie wiadomo nic o początkach Axela. Został wyrzucony z Rouges gdy jeden z ich skoków sie nie udał. Podczas rebelii Rouges przeciwko Coldowi pomógł Snartowi, aby wkupić się w jego łaski i powrócić do ekipy. Podczas ataku Grodda na Central City próbował zawiązać sojusz z Gorylem, lecz ten wyrwał mu prawą rękę. jakiś czas póxniej został wrobiony w zabójstwo, ale barry oczyścił jego imię. Podczas Forever Evil, wraz z pozostałymi Rouges sprzeciwił się zniszczenia Central City.
Obaj panowie nie mają żadnych mocy, ale posiadają masę gadżetów, buty pozwalające latać, a na dodatek Axel posiada cybernetyczną rękę, w zamian tej której wyrwał mu Grodd.
4. Barry biegł wokół działa anty-materii Anti-Monitora co doprowadziło do jego zniszczenia. Barry pobiegł zbyt szybko, o wiele za szybko aby jego ciało to wytrzymało i został wciągnięty do Speed Force gdzie stał się jednym ze Speed Force.
Resztę opiszę Ci jutro.

BluRay2012

Dzięki. Nie znałem zbytnio wrogów Flasha.