PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45393
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Flash 1x23 opinie

ocenił(a) serial na 10

No to jeszcze jeden odcinek za nami. Co uważacie ? Mam nadzieje ze juz się skonczy mdla milostka Iris z Barrym. Cos czuje ze akceleator jeszcze raz wybuchnie tworzac nowych meta human

ocenił(a) serial na 10
jasossik

dopatrzylem sie jednej rzeczy. jak firestorm laduje 2 raz walce- uzyli dokladnie tej samej sceny 2x

ocenił(a) serial na 8
jasossik

kiedy ty ogladales 23 odcienk ?
pamietam że ktoś miał pretensje jak założyłem temat kilka godzin przed emisja, ty wyrzedziles "dekadę"

ocenił(a) serial na 5
Doman2012

nie dekadę tylko tydzień :D

ocenił(a) serial na 7
marchewsz

A wielki pan z przyszłości jaki doktoracik zrobił że nam się w linię czasową wpierda*a?? :D

ocenił(a) serial na 5
jasossik

No świetny odcinek! Najbardziej mi się spodobał ten plot twist z matką i starszym Barrym! Czyli on specjalnie nie chciał jej ratować?! Kto by pomyślał. No widzę że drugi sezon zapowiada się miodnie. Jeszcze napewno nie raz spotkamy RF, fajnie też że udało się uratować prawdziwego Wellsa, żal byłoby tak doskonałego aktora. No cóż teraz pozostaje nam czekać do października (?) na kolejny sezon, nie wiem jak ja wytrzymam bez tej cotygodniowej dawki Flasha.

ocenił(a) serial na 8
marchewsz

skąd wiecie że prawdziwy dr Wells został ocalony ?

ocenił(a) serial na 5
Doman2012

No przecież Barry się cofnął w czasie po niego, nie oglądałeś jeszcze 23 odcinka? ;o

ocenił(a) serial na 7
marchewsz

człowieku nie było jeszcze 23 odcinka finał jest dopiero za tydzień.Skoro oglądałeś to zapodaj linka cwaniaku

ocenił(a) serial na 5
lewandowski09

ta, napewno :)

ocenił(a) serial na 7
marchewsz

Haha moglbys pisac scenariusze :) po co za tydzien final ogladac ?? Hehe

ocenił(a) serial na 5
bzyczek881126

a dziękuję ;)

ocenił(a) serial na 7
jasossik

Coś wam sie pomieszało czy wy tak na serio z tym finałowym odcinkiem.Przecież dopiero 22 był w sieci

ocenił(a) serial na 9
lewandowski09

Takie emocje, że pomyśleli, że to finał!

ocenił(a) serial na 7
BluRay2012

No chyba tak

ocenił(a) serial na 8
lewandowski09

nie nadążam !
ps. dopiero w październiku ?

ocenił(a) serial na 7
jasossik

Widac z tych emocji pomylily ci sie cyferki, ale miales na mysli odc 1x22 pewnie :)

ocenił(a) serial na 6
jasossik

Końcówka wymiata. Mam nadzieję, że w finale dostaniemy także coś związanego z kolejnym serialem. :)
Co sądzicie o White Canary ? Ożywią Sarę czy jak ?

jasossik

Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę ale w trailerze ewidentnie widać, że jest dwóch Barrych. Pierwszy w dotychczasowym stroju z czerwonym logiem ( rozmawiający z umierającą matką) oraz drugi w stroju z białym logiem ( ewidentnie próbujący kogoś powstrzymać). Według mnie w najbliższym odcinku spotkamy trzech Barrych. Mały Barry jako dziecko, Barry walczący z RF (prawdopodobnie jest z przyszłości gdzie jest już wystarczająco szybki aby stawić czoło RF) oraz Barry z teraźniejszości serialowej, który prawdopodobnie będzie próbował ratować matkę. Podejrzewam, że Barry z przyszłości będzie próbował powstrzymać teraźniejszego Barrego przed ratowaniem matki gdyż może to w znaczny sposób zmienić linię historii. I teraz pytanie czy powtórzy się scenariusz z flashpoint paradox czy nie ;)