No to jeszcze jeden odcinek za nami. Co uważacie ? Mam nadzieje ze juz się skonczy mdla milostka Iris z Barrym. Cos czuje ze akceleator jeszcze raz wybuchnie tworzac nowych meta human
dopatrzylem sie jednej rzeczy. jak firestorm laduje 2 raz walce- uzyli dokladnie tej samej sceny 2x
kiedy ty ogladales 23 odcienk ?
pamietam że ktoś miał pretensje jak założyłem temat kilka godzin przed emisja, ty wyrzedziles "dekadę"
A wielki pan z przyszłości jaki doktoracik zrobił że nam się w linię czasową wpierda*a?? :D
No świetny odcinek! Najbardziej mi się spodobał ten plot twist z matką i starszym Barrym! Czyli on specjalnie nie chciał jej ratować?! Kto by pomyślał. No widzę że drugi sezon zapowiada się miodnie. Jeszcze napewno nie raz spotkamy RF, fajnie też że udało się uratować prawdziwego Wellsa, żal byłoby tak doskonałego aktora. No cóż teraz pozostaje nam czekać do października (?) na kolejny sezon, nie wiem jak ja wytrzymam bez tej cotygodniowej dawki Flasha.
No przecież Barry się cofnął w czasie po niego, nie oglądałeś jeszcze 23 odcinka? ;o
człowieku nie było jeszcze 23 odcinka finał jest dopiero za tydzień.Skoro oglądałeś to zapodaj linka cwaniaku
Coś wam sie pomieszało czy wy tak na serio z tym finałowym odcinkiem.Przecież dopiero 22 był w sieci
Widac z tych emocji pomylily ci sie cyferki, ale miales na mysli odc 1x22 pewnie :)
Końcówka wymiata. Mam nadzieję, że w finale dostaniemy także coś związanego z kolejnym serialem. :)
Co sądzicie o White Canary ? Ożywią Sarę czy jak ?
Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę ale w trailerze ewidentnie widać, że jest dwóch Barrych. Pierwszy w dotychczasowym stroju z czerwonym logiem ( rozmawiający z umierającą matką) oraz drugi w stroju z białym logiem ( ewidentnie próbujący kogoś powstrzymać). Według mnie w najbliższym odcinku spotkamy trzech Barrych. Mały Barry jako dziecko, Barry walczący z RF (prawdopodobnie jest z przyszłości gdzie jest już wystarczająco szybki aby stawić czoło RF) oraz Barry z teraźniejszości serialowej, który prawdopodobnie będzie próbował ratować matkę. Podejrzewam, że Barry z przyszłości będzie próbował powstrzymać teraźniejszego Barrego przed ratowaniem matki gdyż może to w znaczny sposób zmienić linię historii. I teraz pytanie czy powtórzy się scenariusz z flashpoint paradox czy nie ;)