na poczatku kiedy ludzie atakują konwój to moment gdzie flash musi wybrac czy uratowac
człowieka czy ich zatrzymać sorry ale tego nie kupuje bo no sorry ale dla flasha 3-4 sekudy
naprzykład przywiazanie ich niebyło by problemem , po 2 jasne bo juz uwierze że jakis dozorca a
jestem tego przekonany ze nie potrzeba ich okradł tak poteżna bron po 3 akcja w muzeum
mistrzostwo , zamiast flash podbiec do colda i zabrac mu broń to nie woli chronic atakujacych
masakra jakaś
A ja nie kupuję tego, że można pisać tak chaotycznie jak ty. Przeczytać to co napisałeś jest sporym wyzwaniem, osobiście radzę zabrać się za naukę języka a nie oglądać seriale...
troche ta ale się wk..wiłem bo serial z widzów robi idiotów
1.Akcja na początku gdzie strzelaja w ochroniarza i flash decyduje uratowac czy powstrzymać napastników no kur.. ale mógł przeciez ich zatrzymać ich i uratowac tego człowieka
2. akcja z dozorca mistrzostwo jak mozna sie domyslać w takich miejscach niemoze ich byc
3.flash jak obrywa z broni od colda to zamiast zabrac mu broń albo cokolowiek innego niz czekanie aż cold bedzie strzelał w ludzi
On się jeszcze uczy poza tym jakoś w komiksach i serialach aminowanych nikt niema tego problem ze flash nie zawsze nadoza.
Co z tego ze jest szybki jak trzeba analizować to już gorzej.
w sumie jedyny rozsądny argument , ale jak wyjaśnic tego dozorcę który pilnował super tajnych broni w super tajnej bazie hahahaha
Pójście na łatwizn twórców albo lenistwo naukowców którzy nawet w tajnej bazie potrzebują dozorcy.
No tak w sumie to nie jest żadna tajna baza tylko nieco zniszczony ogromny budynek STAR Labs - który najwyraźniej należy do Wellsa (jak i firma).
a broń nie jest supertajna (no chyba że dla Cisco, to jest po prostu jeden z jego projektów)...
Podpisuję się pod tym co napisał ci specnaz1. Naucz się prawidłowo posługiwać językiem polskim, a dopiero potem wypowiadaj się na forum.
Inna sprawa, że temat dotyczący 4 odcinka już istnieje, więc nie musisz zaśmiecać forum przez zakładanie kolejnego.
fakt sam się skupiłem na tym jak to możliwe,że zamiast zabrac broń to ochraniał ludzi a jakby zabrał to przecież wszyscy już by byli bezpieczni albo bardziej bezpieczni, tak samo jak z tym zastrzelonym zamiast ich znokautowac czy obezwładnic w mgnieniu oka to dał im zastrzelic osobe ja widze jeszcze jeden moment kiedy to gdy Captain Cold zamraża podłoge w pociągu sorru ale z tego co wiem o szybkosci Flasha to on z palcem w du...,że się tak wyraże zdążyłby wybic mu tą broń ba nawet odebrac i jego samego zamrozic-widziałem już wiele takich przypadków we wszystkich(jak narazie) 4 odcikach The Flash ale jak sobie wyobraziłem,że on by tak wszystkich zamierzał zabijac, pokonywac i ogólnie wszystko robic to serial stał by się szybko nudny więc moim zdaniem właśnie dlatego nie używa swoich mocy tak analogicznie do ich możliwości