PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45470
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

na poczatku kiedy ludzie atakują konwój to moment gdzie flash musi wybrac czy uratowac
człowieka czy ich zatrzymać sorry ale tego nie kupuje bo no sorry ale dla flasha 3-4 sekudy
naprzykład przywiazanie ich niebyło by problemem , po 2 jasne bo juz uwierze że jakis dozorca a
jestem tego przekonany ze nie potrzeba ich okradł tak poteżna bron po 3 akcja w muzeum
mistrzostwo , zamiast flash podbiec do colda i zabrac mu broń to nie woli chronic atakujacych
masakra jakaś

ocenił(a) serial na 4
dariusz1986pl

A ja nie kupuję tego, że można pisać tak chaotycznie jak ty. Przeczytać to co napisałeś jest sporym wyzwaniem, osobiście radzę zabrać się za naukę języka a nie oglądać seriale...

ocenił(a) serial na 4
spec_naz1

troche ta ale się wk..wiłem bo serial z widzów robi idiotów

1.Akcja na początku gdzie strzelaja w ochroniarza i flash decyduje uratowac czy powstrzymać napastników no kur.. ale mógł przeciez ich zatrzymać ich i uratowac tego człowieka

2. akcja z dozorca mistrzostwo jak mozna sie domyslać w takich miejscach niemoze ich byc

3.flash jak obrywa z broni od colda to zamiast zabrac mu broń albo cokolowiek innego niz czekanie aż cold bedzie strzelał w ludzi

ocenił(a) serial na 8
dariusz1986pl

On się jeszcze uczy poza tym jakoś w komiksach i serialach aminowanych nikt niema tego problem ze flash nie zawsze nadoza.
Co z tego ze jest szybki jak trzeba analizować to już gorzej.

ocenił(a) serial na 4
kirmarks

w sumie jedyny rozsądny argument , ale jak wyjaśnic tego dozorcę który pilnował super tajnych broni w super tajnej bazie hahahaha

ocenił(a) serial na 8
dariusz1986pl

Pójście na łatwizn twórców albo lenistwo naukowców którzy nawet w tajnej bazie potrzebują dozorcy.

ocenił(a) serial na 8
dariusz1986pl

No tak w sumie to nie jest żadna tajna baza tylko nieco zniszczony ogromny budynek STAR Labs - który najwyraźniej należy do Wellsa (jak i firma).
a broń nie jest supertajna (no chyba że dla Cisco, to jest po prostu jeden z jego projektów)...

dariusz1986pl

jak wyjaśnić twój mózg?

ocenił(a) serial na 7
dariusz1986pl

Podpisuję się pod tym co napisał ci specnaz1. Naucz się prawidłowo posługiwać językiem polskim, a dopiero potem wypowiadaj się na forum.
Inna sprawa, że temat dotyczący 4 odcinka już istnieje, więc nie musisz zaśmiecać forum przez zakładanie kolejnego.

dariusz1986pl

fakt sam się skupiłem na tym jak to możliwe,że zamiast zabrac broń to ochraniał ludzi a jakby zabrał to przecież wszyscy już by byli bezpieczni albo bardziej bezpieczni, tak samo jak z tym zastrzelonym zamiast ich znokautowac czy obezwładnic w mgnieniu oka to dał im zastrzelic osobe ja widze jeszcze jeden moment kiedy to gdy Captain Cold zamraża podłoge w pociągu sorru ale z tego co wiem o szybkosci Flasha to on z palcem w du...,że się tak wyraże zdążyłby wybic mu tą broń ba nawet odebrac i jego samego zamrozic-widziałem już wiele takich przypadków we wszystkich(jak narazie) 4 odcikach The Flash ale jak sobie wyobraziłem,że on by tak wszystkich zamierzał zabijac, pokonywac i ogólnie wszystko robic to serial stał by się szybko nudny więc moim zdaniem właśnie dlatego nie używa swoich mocy tak analogicznie do ich możliwości

dariusz1986pl

Dlatego dziwie się że ten serial ma taką ocene