PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45488
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Czy ktoś wie, dlaczego następny odcinek będzie dopiero 24 stycznia 2017 r.? Dlaczego taka długa przerwa?

ocenił(a) serial na 6
NataDiana01

Bo zawsze tak jest, także w innych serialach? Bo były święta? Bo obsada i produkcja też musi dostać trochę luzu, żeby naładować akumulatory? Bo sezon składa się z 23 odcinków, a od premiery do finału sezonu dzielą 34 tygodnie? Przerwy były, są i będą.
We Flashu będzie jeszcze jedna, która w poprzednich sezonach przypadała w połowie lutego (S1 - między 14., a 15. odcinkiem, S2 - między 15., a 16.).

ocenił(a) serial na 9
Azazel94

Powinno być z 30 odcinków rocznie tak jak kiedyś w serialach z jednym odcinkiem tygodniowo. Fakt faktem pracujący przy filmie potrzebują wolnego, ale w porównaniu do większości ludzi mają go o więcej.

ocenił(a) serial na 6
karol3w

Weź już się nie ośmieszaj, bo wypisujesz takie pierdoły w tych wszystkich tematach, że aż ręce opadają.

ocenił(a) serial na 9
Azazel94

Tak atakuj mnie i używaj niecenzuralnych słów jak twój kolega dunio, bo tylko ty masz prawo do wyrażania opinii i do snucia teorii.

ocenił(a) serial na 6
karol3w

Gdybyś nie był trollem, to może bym ci coś konstruktywnego odpisał, ale szkoda mi czasu na ciebie.

ocenił(a) serial na 9
Azazel94

Może i jestem trollem ale skoro nadal mnie obrażasz to musze napisac że ty i dunio_4 macie zakute łby i żadne argumenty ani logika do was nie docierają a ty w dodatku jesteś hipokrytą. Tobie wolno pisać hipotezy teorie i komentarze a mnie nie. Bo co? Bo nie mieszczą się w zakresie twoich "standardów". Co z tego ze napiszę nie na temat (głównie walka z dunio_4). Mam takie samo prawo komentować jak i ty.