PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45472
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Odcinek ,który wieeeele pokazuje :)

ocenił(a) serial na 8
lordkrymskim

Można powiedzieć ,że jeśli e15 wbijał w fotel to e17 umieszcza go na orbicie ;)
Dla takiego odcinka warto zarwać noc .Prawda o HW i odwołania popkulturowe...

lordkrymskim

Jest moc! Odcinek mega! Jak jeszcze obejrzy się zwiastun końcówki serii wczoraj opublikowany, to człowiek wręcz zaczyna odliczać dni do kolejnego odcinka :) Tylko prawdziwego Wellsa brak - coś mi się wydaję, że ciało odkopane przez Joe to będzie "pozostałość" po pierwotnym Wells'ie...

mia_grey

Dajcie link do tego zwiastuna końcówki serii! ;)

Cerbers51

gdzie wy już obejrzeliście ten odcinek ?

justyna277

ok już mam

ocenił(a) serial na 4
Cerbers51

chodzi ci o to - youtube . com / watch?v=Tpi1XkW8dFc ?

bini0l

Dokładnie - przy czym CW opublikowała ten trailer jako "The Flash - The Future Revealed" - więc myślę, że to raczej kilka odcinków a nie tylko "18"

ocenił(a) serial na 8
lordkrymskim

Mistrzostwo 3 tematy dotyczące jednego odcinka :)

ocenił(a) serial na 4
lordkrymskim

Świetny odcinek pod każdym względem. Oczywiście najbardziej podobał mi się występ pana Hamilla. Jego teksty były mistrzowskie. Gadka o Breaking Bad, albo "I'm your father', hah! Chyba każdy zauważył, do czego to mała aluzja, tym bardziej, że raczej młody typek nie jest wcale jego synem xD
Przed odcinkiem myslalem sobie, że fajnie byłoby zobaczyć w zwolnionym tempie walkę Reversa z Flashem w domu Barry'ego no i proszę, doczekałem się :) Fajna również pokazana "geneza" Wellsa jak i sama końcówka. Idą po niego >: )

ocenił(a) serial na 7
lordkrymskim

Wszyscy wspominają o wątku Flasha, RF i Eobardzie, ale nie wspominacie o najlepszym: mistrzowskim występie w wykonaniu Marka Hamilla. Jego powrót do roli Trickstera, świetny plan, a zwłaszcza "I am your father" bawił mnie przez cały odcinek. To chyba mój ulubiony przeciwnik tego pierwszego sezonu. ;) A cały odcinek równie świetny, z każdym kolejnym epizodem zastanawiam się jak Flash rozwiąże tajemnicę Wellsa/Eobarda i wątek uratowania przeszłości. Co się zmieni? Czy wpłynie to na przebieg historii np. w Arrow?