PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45431
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Piszcie co sądzicie o tym odcinku...

Cravlin

Prawie koniec sezonu a odcinek typowo bekowy... to chyba ostatni sezon jaki oglądam.

Cravlin

To już nawet Chainsaw, znany fan Flasha zrównał ten odcinek z gruntem... https://m.youtube.com/watch?v=fJj-OALHr-s

Jak to się stało, że Dracula od NBC został anulowany, a ten szajs dalej na antenie.

Cravlin

I niech mi ktoś dalej pisze że te odcinki to nie są zapychacze. Mamy 2 odcinki do końca sezonu i dostajemy coś takiego.
Swoją droga Ten plan DeVoe jest taki kretynski. Po co on chce usunać inteligncje na Ziemi ? I tak jest niby najmądrzejszy ze wszystkich.
To nie ma sensu.

coolerss

Tak, bo głupich ludzi będzie mógł łatwo kontrolować i łatwo może się stać ich bogiem

Poza tym team flash nie będzie pamiętał o Devoo Plan więc nie jest taki głupi

Cravlin

Odcinek totalny zapychacz, nie zaprzeczę

Strasznie średni Chyba jedyne co mnie ciekawi na ten moment co się stanie z Harrym

Cravlin

To co Tom wyprawia ze swoją rolą zakrawa o geniusz po prostu. Geniusz ;)

mordarg

True :D

Cravlin

-Zapychacz - był
-Zdradzenie swojej tożsamości przed kolejną osobą - było
-Nawracanie złoczyńcy - było
-"Nauka jest bezsilna, chodzi o uczucia i to co masz w sobie" - było
Czyli odcinek trzymał poziom sezonu, tak więc daję mocne 3/10.

Cravlin

Zabawny był no i miał fajne przesłanie odnośnie mocy uczuć. A one są słabą stroną Thinkera :)

Cravlin

To się robi głupie jak bajki dla 10latków na cartoon network.
Serio. Dość, widziałem odcinek gdzie miał trupa w pokoju i zaraz wbiją policjanci. Dał się zamknąć na miesiące. Potem patrze odcinek, oooo umie się poruszać tak szybko, że pół dnia dla niego to dla ludzi nawet nie chwila. Teraz pytanie, czemu nie mógł tak szybko posprzątać trupa i po trupie jak zrobił wszystkie rzeczy w odcinku z hiperprędkością? Pytanie czemu w sumie każdego wroga - włącznie z Thinkerem nie może tak pokonać? Zdołałby dobiec do domu po nóż kuchenny, zadźgać thinkera 1000 razy i jeszcze zjeść kebaba w tej swojej hiperprędkości, a nawet nikt by się nie skapnął. Troche przesadzili, serio.