PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45393
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Jestem świeżo po oglądnięciu finałowego odcinka i ciekawi mnie jaki wpływ będzie miała zapewne dość istotna zmiana Barry'ego w linii czasowej na bohaterów obu seriali? Czy możemy kompletnie zapomnieć o 3. sezonie Arrow? ( jakby było miło ;)) Jestem ciekaw waszych pomysłów na zmiany, które uważam, że są nieuniknione w wydarzeniach tych serialu.

ocenił(a) serial na 10
Rush_only

Ja myślę,że zmiany,jeśli będą,to raczej w kontekście trzeciego serialu (Legends Of Tommorow) i dokona ich Rip Hunter,jak widzieliśmy w trailerze,Sara zostanie ożywiona za pomocą Jam Łazarza,więc przy okazji co mu szkodzi poukładać parę spraw w świecie Arrowa?Ale jeśli nie,to ja nie wiem,jaki wpływ na wydarzenia w Arrow może mieć Flash,bo jedyna zmiana,o której wiemy na chwilę obecną to ta,że Wells/Thawne został "wymazany" a jego osoba miała wpływ raczej tylko na Flasha i ekipę,a nie świat Arrowa.A co będzie dalej,to nie wiem.Pewne jest to,że stanie się coś,co przywróci Olivera jako Arrowa,a jak wiemy to jest,cytując klasyka "u siebie spalony" i jeśli ma wrócić,to coś musi się stać,by cała historia z odkryciem tożsamości Arrowa (kimkolwiek by nie był) nie miała miejsca,a wszyscy wiemy,kto do tego doprowadził.Jest to ciąg połączonych ze sobą zdarzeń i jedno bez drugiego nie zaistnieje.Pytanie,na ile głęboko zdecydują się ingerować (jeśli w ogóle). Zakończenie Arrowa takie z dupy,sugerujące bardziej koniec serialu,niż sezonu,więc coś musi się stać.

ocenił(a) serial na 7
Rush_only

Naprawdę myślicie, że te seriale są aż tak ze sobą związane, że to co sie wydarzyło w jednym zmieni coś w drugim?? Mnie się wydaje, że tak być nie może. Oczywiście podróż w czasie Barrego będzie mieć wpływ na jego przygody ale na Arrow nie powinno. Bo w końcu na pewno są tacy którzy oglądają tylko Arrow a Flasha nie znają i nie może byc tak, że odpalają sobie 4 sezon i nie wiedzą o co chodzi bo coś tam sie wydarzyło w serialu którego nie śledzą. To by było bez sensu. Choć nie ukrywam, że sama chętnie zapomniałabym o drugiej połowie 3 sezonu Arrow:p

ocenił(a) serial na 7
Rush_only

mamy nieco info na temat 2. sezonu http://naekranie.pl/aktualnosci/tworcy-o-zaskakujacym-finale-the-flash-co-w-2-se zonie-duzo-informacji