Czy kogos jeszcze zirytowala ostatnia scena? Watek z telefonem do Barry'ego i akcja w pociagu byl tak naiwnie glupi, ze rece mi opadly po naprawde swietnym odcinku... ;]
Sobowtor Garricka na E1 nazywa sie Hunter Zolomon - to kolejny Revers-Flash (tak w wiki znalazlem bo juz kojarzylem to imie i nazwisko)?
Zakładając że powstanie 3 sezon to ciekawie by było jak by Flash przejął szybkość Zooma
Przydało by się żeby Flash przejął szybkość Zooma, szybciej by powalił wroga i też prędzej by się rozpędził do odpowiedniej prędkości. Chciałbym żeby w końcu wymyślili jak schować jego kombinezon do pierścienia.
Niby Wells miał pomóć z tym pierścieniem ale jakoś to przycichło w następnych odcinkach
Może to zbyt banalne, ale ja na miejscu Barrego wziąłbym pierścień FR i tyle. Cisco by później zbadał jak on jest zrobiony.
Jeśli sie nie myle to oni mają teń pierścien tylko nie wiedzą jak tam zmieścić strój
Faktycznie masz racje powinni mieć pierścień, przecież mają kombinezon RF to i pierścień powinni mieć.
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na filmweb w pełnej obsadzie nie ma Patty Spivot ??? A tak wogóle co to jest za kobieta na końcu obsady ??? Na pewno nie z serialu The Flash.
Ona jest Zona Diggle z Arrowa ale nie wiem co ona tu robi , nie pamiętam czy występowała w którymś odc .
Pierscień też mają .W odcinku 7 Barry mówi do Cisco żeby spróbował ukryć strój spowrotem w piercieniu a Wells mówi że może z tym pomóc bo zna się na mikrotechnologii. Także nie wiem dlaczego zapomnieli o tym temacie
Rozbawiło mnie trochę jak Cisco w 11 odcinku podszedł do RF i zapytał się go jak to zrobił że ukrył strój w tym pierścieniu. Co do odcinków to szkoda że nie lecą dwa tygodniowo bo strasznie długo się czeka na kolejny odcinek.
No szkoda , ja 1 sezon obejrzałem w całości w lipcu , wcześniej o nim nie słyszałem . Już nawet nie pamiętam jak on mi wpadł w ręce.W każdym razie szczegónie złe są te dłuższe przerwy jak np świąteczna. A co do sceny to faktycznie gość był w stanie ich zabić a on sie pyta o strój
tak ukradnie zoomowi prędkość. będzie biegał jako niebieska błyskawica /watch?v=9SK7ozQVigI
W sumie fajnie jakby Jay Garrick przy pomocy Hunter Zolomona wyzdrowiał, ale odbyło by się to tak, że Zolomon uzyskuje dostęp do Speed Force i mamy całkiem zgrabny Origin dla kolejnego przeciwnika.
Przecież Hunter Zolomon = Zoom to jest jedna osoba z tego co wiem tak jest napisane na wiki.
Tak naprawdę nie wiemy jak nazywa się Zoom w serialu może na Ziemi 2 nazywa się właśnie Hunter Zolomon. Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz co będzie z romansem Snow i Garricka jeśli by Garrick odzyskał moc, na pewno chciałby wrócić do siebie na Ziemię 2 ciekawe co na to Snow. Chociaż ten ich romans w porównaniu to romansu Barrego i Patty jest kiepski i mało ciekawy taki sztuczny trochę.
Tak rozumiem, ale jak już @Puch11 wspomniał mam tutaj na myśli jak mogą w serialu stworzyć kolejnego wroga.
Tak czy inaczej jestem zdania, że Hunter Zolomon (czyli Jay Garrick z Ziemi-1) nie przypadkiem się tutaj pojawił.
Zresztą Zoom z serialu przypomina bardziej Black Flasha.
Tylko pytanie po co jeszcze jeden sprinter ??? Oprócz Flasha jest ich już tak trzech Garrick, Zoom i Reverse Flash. Po co stwarzać kolejnego ??? Za dużo by ich było moim zdaniem, na samym końcu sami sprinterzy by byli. Flash dostał super moc, gdyby jeszcze kilku oprychów dostało taką moc jak on to już nie był by taki wyjątkowy jak jest teraz i bezsensu by było wogóle patrzeć na ten serial.
To tylko dodam, że w serialu pojawi się jeszcze 3 sprinterów (Wally West, Jesse Quick i Trajectory) ;)
Niech zgadnę w komiksach też tak było ??? Dobrze wiedzieć niż być później niepotrzebnie zaskoczonym gdy pojawią się nowi sprinterzy. Flash jeśli sprawdzi się to co piszesz będzie miał dwie sprinterki do wyboru na co mu Iris, ale wiem wiem w komiksach było że będzie z Iris więc w serialu też tak zrobią.
Hmm w komiksach też była "masa" speedster'ów więc naturalnie wydaje się że serial pójdzie tym tropem. Oczywiście sami biegacze mogą się widowni przejeść to prawda.
Jak jeszcze trzech sprinterów dojdzie to już nie będzie takiego efektu jak jest teraz ale co tam nie mamy na to wpływu i tak.
To Barry musi stać się stanowczo niż Zoom (mach 6) szybszy żeby odcinka mu starczyło.