PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45447
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Czy kogos jeszcze zirytowala ostatnia scena? Watek z telefonem do Barry'ego i akcja w pociagu byl tak naiwnie glupi, ze rece mi opadly po naprawde swietnym odcinku... ;]

Sobowtor Garricka na E1 nazywa sie Hunter Zolomon - to kolejny Revers-Flash (tak w wiki znalazlem bo juz kojarzylem to imie i nazwisko)?

ocenił(a) serial na 6
spawnn128

Zakładając że powstanie 3 sezon to ciekawie by było jak by Flash przejął szybkość Zooma

ocenił(a) serial na 9
razor96

Przydało by się żeby Flash przejął szybkość Zooma, szybciej by powalił wroga i też prędzej by się rozpędził do odpowiedniej prędkości. Chciałbym żeby w końcu wymyślili jak schować jego kombinezon do pierścienia.

ocenił(a) serial na 6
spawnn128

Niby Wells miał pomóć z tym pierścieniem ale jakoś to przycichło w następnych odcinkach

ocenił(a) serial na 9
razor96

Może to zbyt banalne, ale ja na miejscu Barrego wziąłbym pierścień FR i tyle. Cisco by później zbadał jak on jest zrobiony.

ocenił(a) serial na 6
spawnn128

Jeśli sie nie myle to oni mają teń pierścien tylko nie wiedzą jak tam zmieścić strój

ocenił(a) serial na 9
razor96

Faktycznie masz racje powinni mieć pierścień, przecież mają kombinezon RF to i pierścień powinni mieć.

ocenił(a) serial na 9
spawnn128

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na filmweb w pełnej obsadzie nie ma Patty Spivot ??? A tak wogóle co to jest za kobieta na końcu obsady ??? Na pewno nie z serialu The Flash.

ocenił(a) serial na 10
spawnn128

Ona jest Zona Diggle z Arrowa ale nie wiem co ona tu robi , nie pamiętam czy występowała w którymś odc .

ocenił(a) serial na 6
spawnn128

Pierscień też mają .W odcinku 7 Barry mówi do Cisco żeby spróbował ukryć strój spowrotem w piercieniu a Wells mówi że może z tym pomóc bo zna się na mikrotechnologii. Także nie wiem dlaczego zapomnieli o tym temacie

razor96

Rozbawiło mnie trochę jak Cisco w 11 odcinku podszedł do RF i zapytał się go jak to zrobił że ukrył strój w tym pierścieniu. Co do odcinków to szkoda że nie lecą dwa tygodniowo bo strasznie długo się czeka na kolejny odcinek.

ocenił(a) serial na 6
zohan25

No szkoda , ja 1 sezon obejrzałem w całości w lipcu , wcześniej o nim nie słyszałem . Już nawet nie pamiętam jak on mi wpadł w ręce.W każdym razie szczegónie złe są te dłuższe przerwy jak np świąteczna. A co do sceny to faktycznie gość był w stanie ich zabić a on sie pyta o strój

ocenił(a) serial na 10
spawnn128

tak ukradnie zoomowi prędkość. będzie biegał jako niebieska błyskawica /watch?v=9SK7ozQVigI

razor96

Też mi się tak wydaje że z pomocą Garricka, flash pokona zooma.

ocenił(a) serial na 7
guldurek

W sumie fajnie jakby Jay Garrick przy pomocy Hunter Zolomona wyzdrowiał, ale odbyło by się to tak, że Zolomon uzyskuje dostęp do Speed Force i mamy całkiem zgrabny Origin dla kolejnego przeciwnika.

ocenił(a) serial na 9
Numer_44

Przecież Hunter Zolomon = Zoom to jest jedna osoba z tego co wiem tak jest napisane na wiki.

spawnn128

Zoom w komiksach a w serialu to dwie zupełnie inne postacie.

ocenił(a) serial na 9
Puchy11

Tak naprawdę nie wiemy jak nazywa się Zoom w serialu może na Ziemi 2 nazywa się właśnie Hunter Zolomon. Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz co będzie z romansem Snow i Garricka jeśli by Garrick odzyskał moc, na pewno chciałby wrócić do siebie na Ziemię 2 ciekawe co na to Snow. Chociaż ten ich romans w porównaniu to romansu Barrego i Patty jest kiepski i mało ciekawy taki sztuczny trochę.

ocenił(a) serial na 7
spawnn128

Tak rozumiem, ale jak już @Puch11 wspomniał mam tutaj na myśli jak mogą w serialu stworzyć kolejnego wroga.
Tak czy inaczej jestem zdania, że Hunter Zolomon (czyli Jay Garrick z Ziemi-1) nie przypadkiem się tutaj pojawił.
Zresztą Zoom z serialu przypomina bardziej Black Flasha.

ocenił(a) serial na 9
Numer_44

Tylko pytanie po co jeszcze jeden sprinter ??? Oprócz Flasha jest ich już tak trzech Garrick, Zoom i Reverse Flash. Po co stwarzać kolejnego ??? Za dużo by ich było moim zdaniem, na samym końcu sami sprinterzy by byli. Flash dostał super moc, gdyby jeszcze kilku oprychów dostało taką moc jak on to już nie był by taki wyjątkowy jak jest teraz i bezsensu by było wogóle patrzeć na ten serial.

spawnn128

To tylko dodam, że w serialu pojawi się jeszcze 3 sprinterów (Wally West, Jesse Quick i Trajectory) ;)

ocenił(a) serial na 9
Puchy11

Niech zgadnę w komiksach też tak było ??? Dobrze wiedzieć niż być później niepotrzebnie zaskoczonym gdy pojawią się nowi sprinterzy. Flash jeśli sprawdzi się to co piszesz będzie miał dwie sprinterki do wyboru na co mu Iris, ale wiem wiem w komiksach było że będzie z Iris więc w serialu też tak zrobią.

ocenił(a) serial na 7
spawnn128

Hmm w komiksach też była "masa" speedster'ów więc naturalnie wydaje się że serial pójdzie tym tropem. Oczywiście sami biegacze mogą się widowni przejeść to prawda.

ocenił(a) serial na 9
Numer_44

Jak jeszcze trzech sprinterów dojdzie to już nie będzie takiego efektu jak jest teraz ale co tam nie mamy na to wpływu i tak.

ocenił(a) serial na 10
spawnn128

Ja czekam aż zrobią motyw typu: Flash obiega ziemię by zadać cios :)

ocenił(a) serial na 7
jasossik

To Barry musi stać się stanowczo niż Zoom (mach 6) szybszy żeby odcinka mu starczyło.

ocenił(a) serial na 6
Numer_44

A wie ktoś ile Barry wyciągał w komiksach ?
Znaczy ile temu serialowemu brakuje jeszcze szybskosci?