PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45394
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

wiadomo jak byl ARROW to bedzie i FLASH,to byla kwestia czasy ,ciekawe ile sezonow tego serialu kupia i puszcza bo tego pierwszego tylko jeden,zenada..emisja FLASHA od pon,do pi.o 17..

Mar_28

Super info, nareszcie się doczekałem ;p Lipa że trzeba tyle czasu czekać na lektora, ale mus o mus ;p

ocenił(a) serial na 4
Xanthi

hhah cieszy mnie ze info sie podoba ;)no ja wczesniej z napisalem zobaczylem tylko 11 odcinkow z22.czas nadrobic zaleglosci z lektorem

Mar_28

No ja w sumie mógłbym obejrzeć w wersji angielskiej, bo napisów nie trawię ;p Ale zawsze czekam na lektora, mimo że czasem długo schodzi ;p A Arrow 4 sezon nadal nie ma z lektorem... :/

ocenił(a) serial na 4
Xanthi

no 4 z lektorem nie bedize przynjamniej jak na razie po prostu za wczesnie..

Xanthi

Arrow 4 jak mus to i się w wersji angielskiej obejrzy, a lektor przy jak już były 3 sezony z lektorem to i 4 morze się pojawi :D

Remington_Steele

Wiadome, ale czekam na lektora :D Jak będzie, to będzie :) Głupio z tym że 3 sezon był na bieżąco zaraz po premierze USA, a 4 nie ma :D

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

Zaległości nadrób czytając. Po Twoich postach widać negatywny wpływ braku czytania.

ocenił(a) serial na 4
Mariusz_760301

a co kaman/

Mar_28

Premiera w ogólnopolskim kanale, wyprzedzili wszystkich, ale i tak lepiej mówić, że żenada, co?

ocenił(a) serial na 4
Jaroz

chodzilo mi ze zenad a w sensie ze arrow puscili tylko jeden sezon i tu z flashem moze byc poodbnie.

Mar_28

Super, ja się jaram serialem FLASH :) Kurde, oglądałam wcześniej jedynie w internecie, a tu nagle takie miłe zaskoczenie :P W TV jest, nie ma na co narzekać. Przed Tv i oglądać ;)