wiadomo jak byl ARROW to bedzie i FLASH,to byla kwestia czasy ,ciekawe ile sezonow tego serialu kupia i puszcza bo tego pierwszego tylko jeden,zenada..emisja FLASHA od pon,do pi.o 17..
Super info, nareszcie się doczekałem ;p Lipa że trzeba tyle czasu czekać na lektora, ale mus o mus ;p
hhah cieszy mnie ze info sie podoba ;)no ja wczesniej z napisalem zobaczylem tylko 11 odcinkow z22.czas nadrobic zaleglosci z lektorem
No ja w sumie mógłbym obejrzeć w wersji angielskiej, bo napisów nie trawię ;p Ale zawsze czekam na lektora, mimo że czasem długo schodzi ;p A Arrow 4 sezon nadal nie ma z lektorem... :/
Arrow 4 jak mus to i się w wersji angielskiej obejrzy, a lektor przy jak już były 3 sezony z lektorem to i 4 morze się pojawi :D
Wiadome, ale czekam na lektora :D Jak będzie, to będzie :) Głupio z tym że 3 sezon był na bieżąco zaraz po premierze USA, a 4 nie ma :D
Zaległości nadrób czytając. Po Twoich postach widać negatywny wpływ braku czytania.
chodzilo mi ze zenad a w sensie ze arrow puscili tylko jeden sezon i tu z flashem moze byc poodbnie.