PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45396
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

jeśli ktoś będzie wiedzieć kiedy będzie nadawany sezon 2 z lektorem proszę dać tu znać :)

ocenił(a) serial na 9
Predator2012

Myślę, że jeszcze dłuuuugo nie będzie.

ocenił(a) serial na 9
Predator2012

Od 1 lutego na AXN Flash sezon 1. A na kwiecień zaplanowany jest 2 sezon ;) Także tego.... :D

ocenił(a) serial na 10
lexus123

dzięki wielkie za odpowiedz :D

Predator2012

Odpowiedź jest prosta , jak skończy się 2 sezon to jakiś AXN czy Puls wyemituje go na pewno . Mnie tylko dziwi że taki kanał Puls ciągle daje powtórki seriali np taki The Walking Dead dają po co tydzień po 2 odcinku (te same ) pierwszego sezonu i tak na okrągło . Nie napalam się na 5 sezon bo go emituje jeszcze Fox przed premierą 9 odcinka 6 sezonu . Ale np TVP można pogratulować ze wyemitowała cały 4 sezon jak i poprzednie . Przynajmniej The Flash na AXN od 1 lutego .

ocenił(a) serial na 9
Taio

The Flash sezon 1 już był emitowany na Pulsie. Ładny czas temu. Jak Puls zaczął emitować pierwszy sezon to myślałem że po zakończeniu weźmie się za drugi. Cóż ale najwidoczniej wolą emitować jakieś tanie romansidła..

ocenił(a) serial na 6
Predator2012

Dzisiaj pojawił się pierwszy odcinek z lektorem na Nasze Kino :D YEAH!!! D:

ocenił(a) serial na 10
OmeN_Kinomaniak

dzięki wielkie już myślałem że będę musiał czekać cały rok :D

ocenił(a) serial na 6
Predator2012

Jeszcze zostało 4 sezon arrow i Gotham 2 sezon :D

ocenił(a) serial na 10
OmeN_Kinomaniak

będzie co oglądać :D

ocenił(a) serial na 7
Predator2012

Odpowiedź jest prosta: Oglądając lektora nie doświadczysz piękna gry głosowej i odpowiedniej intonacji słów. Przy lektorze dostaniesz tylko z bomby przeczytany tekst. #NapisyForLive

ocenił(a) serial na 10
Jasiuuu7

w sumie tak ale też nie bd mógł się całkiem skupić na wszystkich ujęciach :D