Miałem nadzieję,że ostatni odcinek będzie bardziej ciekawy. Mam tu na myśli przede wszystkim sam koniec,który był bardzo podobny do zakończenia filmu "Siedem"...
mi się ostatni odcinek podobał zresztą jak cały serial ale miałam to samo skojarzenie że koniec jest bardzo podobny do tego z filmu SIEDEM !
Za to ostatni odcinek drugiej serii jest bardzo ciekawy, chociaż cała seria słabsza.
Nie zgodzę się. Oglądałem finał z wypiekami na twarzy a gardło dygotało mi jak gołąb w klatce. To bardzo dobrze, że odeszli od standardowego modelu dobrego szeryfa aresztującego bandytę i odjeżdżającego w kierunku zachodzącego słońca. Tu wszystko jest inaczej. Cały serial łamie schematy. To najlepszy finał serialu, jaki mogłem sobie wyobrazić. Więcej takich seriali w TV! I co z tego, że nasuwa się wam finał z Siedem? To tylko świadczy o wartości tej telewizyjnej produkcji "Siedem" to przecież znakomity film. Bardzo dobry finał.
tak, zgadzam się! to nic że się nam skojarzył z "Siedem" to i tak jak dla mnie najlepszy serial kryminalny jaki widziałam ! Pozdrawiam Fanów :)