Powiem wam, że to chyba najlepszy odcinek w tym sezonie i mam nadzieje że tak będzie
ten serial dalej prosperował:) A końcówka z Niną Sharp zaskoczyła mnie pozytywnie.
Zastanawia mnie jeszcze jedno, mianowicie czy w tej lini czasowej William Bell też nie żyje?
Czy twórcy zamierzają jakoś go później wkręcić w cała fabułe. Dla mnie odcinek jeden z
lepszych w tym sezonie.
Williama Bella raczej nie wkręcą, chyba że zagra go inny aktor.
Aktor (Leonard Nimoy), który grał we wcześniejszych seriach przeszedł na emeryturę i na pewno nie wystąpi już w serialu.
Zgadzam się. Zdecydowanie nAJLEPSZY W TYM SEOZNIE, KAŻDA MINUTA TRZYMAŁA W NAPIĘCIU. Mam nadzieję, że szybko zdemaskują fałszywego Broyels'a ! I cieszę się, że Moriarty powrócił :D :D
I to zakończenie, szok, nie spodziewałem się jakoś. Zdecydowanie najlepszy w tym sezonie.
zgadzam sie z wami odcinek rewelacja ! miejmy nadzieje ze taki poziom zostanie utrzymany przez wieksza czesc 4 sezonu a najwiekszą niespodzianką była Nina Sharp :-O
Leonard Nimoy jest na emeryturze, ale myśle że jakoś może wkręca wątek Bell'a, bo przecież nie wiadomo czy w obecnym wszechświecie on jeszcze żyje czy nie. Zastanawia mnie jeszcze motyw czy nina jest zmiennokształtną, czy nie. ciekawie zaczyna się robić:D