PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27123
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

2x11

ocenił(a) serial na 10

odcinek 11 serii 2 zostanie wyemitowany 14.01.2010 w telewizji FOX więc za 3 tyg. znów można będzie < mam nadzieję, że bez większych przerw > oglądać kolejne odcinki :)

ocenił(a) serial na 10
madziula21

Już jest :D ................<><>za krótki<> <>

ocenił(a) serial na 8
_SuChY_

czy ten agent Charlie... czy jak mu tam nie został zabity przypadkiem w jednym z wcześniejszych odcinków ??? przez gostka z innego wymiaru który mógł zmieniać wygląd ???
chyba że coś mi się pomieszało :|

ocenił(a) serial na 10
mxgts

odcinka powyżej skoro juz jest nie oglądałam jeszcze bo brak czasu... ale agent Charlie hmm... no w sumie został wrzucony chyba do pieca po tym jak os. z innego wymiaru zmieniła się w niego... ale w tym serialu wszystko jest możliwe :]

madziula21

Charli...czyli co on tu robi????zmartwychwstal? hehe bezsens

ocenił(a) serial na 9
piotrspider7

Ludzie nauczcie się czytać. jest to odcinek specjalny z pierwszej serii. Wcześniej nie emitowany. Skoro akcja toczy się w pierwszym sezonie tam Charlie ma się jeszcze dobrze.

ocenił(a) serial na 10
Valchall

czyli przepraszam bardzo dobrze napisałam i dobrze przeczytałam że odcinek 11 bedzie 14 stycznia...
a o tym że "Unearthed" będzie odcinekiem 21 serii pierwszej wiadomo od konca grudnia...
jak czegos nie jestescie pewni to chyba lepiej sie nie odzywac :|

ocenił(a) serial na 10
madziula21

http://www.fringe.com.pl/index.php?start=6

polecam zaglądać i wtedy się wypowiadać...

ocenił(a) serial na 8
madziula21

sorry za wprowadzenie zamieszania ;) nie miałem pojęcia że to jakiś dodatkowy odcienk specjalny ;p
pozdroo ;-)

ocenił(a) serial na 4
madziula21

Nawet jeśli "Unearthed" ma byc traktowany jako 1x21 to i tak wychodzi kicha fabularna, bo proszę sobie przypomnieć jak się skończył odcinek 1x20 i jak zaczął 2x01.
Dali ciała! (nie pierwszy raz)

ocenił(a) serial na 9
bonzo

Dali ciała? Oj nie wydaje mi się; to pierwszy bodaj odcinek, w którym nie ma szczęśliwego zakończenia.
Cieszę się bardzo, że Charlie wrócił choć na chwilę. :)
A wypadek samochodowy już nieraz wcześniej był w odcinkach Fringe.. Więc nie widzę tu żadnego schematu.

ocenił(a) serial na 4
freepick

jeżeli jest to faktycznie 21 odcinek 1 serii to co robi w nim Olivia? Nie wiem może się mylę ale wydaje się mi, że w 20 odcinku Olivia miała wypadek i była w innym wymiarze natomiast powróciła do naszej rzeczywistości dopiero w 1 odcinku 2 serii. proszę na mnie nie naskakiwać tylko mi napisać jeżeli się mylę:D

ocenił(a) serial na 4
freepick

@freepick
O czym ty piszesz?
Mi chodzi o to, że ostatni (20) odcinek pierwszej serii skończył się przeniesieniem Olivii do równoległej rzeczywistości (Finalne ujęcie z WTC) a pierwszy odcinek drugiej serii zaczął się od jej powrotu stamtąd. Tak więc nie widzę tu logicznego ciągu w postaci odcinka "unearthed" jako 1x21.

ocenił(a) serial na 8
bonzo

Ten odcinek co został wyemitowany teraz jest zaległym z 1 sezonu, ale nie miał to być odcinek ostatni tylko w połowie fabuły. Nie wiadomo jednak dlaczego został skasowany i dopiero teraz puszczony. A oznaczany jest jako 1x21 gdyż 20 odcinków 1 sezonu zostało wyemitowanych już i w związku z tym musiał dostać numerek 21.

Samo zakończenie mówi nam, że jednak coś jeszcze ciekawego może się pojawić, gdyż jak widać to jedyny odcinek gdzie sprawa nie została do końca zamknięta.

ocenił(a) serial na 7
MojNick

przyznam szczerze, że tan serial mnie zaskakuje co chwilę i chwilami tracę w nim orientację, ale żywy Charlie.... no to już mi namieszało w głowie i to nieźle....