odcinek 11 serii 2 zostanie wyemitowany 14.01.2010 w telewizji FOX więc za 3 tyg. znów można będzie < mam nadzieję, że bez większych przerw > oglądać kolejne odcinki :)
czy ten agent Charlie... czy jak mu tam nie został zabity przypadkiem w jednym z wcześniejszych odcinków ??? przez gostka z innego wymiaru który mógł zmieniać wygląd ???
chyba że coś mi się pomieszało :|
odcinka powyżej skoro juz jest nie oglądałam jeszcze bo brak czasu... ale agent Charlie hmm... no w sumie został wrzucony chyba do pieca po tym jak os. z innego wymiaru zmieniła się w niego... ale w tym serialu wszystko jest możliwe :]
Ludzie nauczcie się czytać. jest to odcinek specjalny z pierwszej serii. Wcześniej nie emitowany. Skoro akcja toczy się w pierwszym sezonie tam Charlie ma się jeszcze dobrze.
czyli przepraszam bardzo dobrze napisałam i dobrze przeczytałam że odcinek 11 bedzie 14 stycznia...
a o tym że "Unearthed" będzie odcinekiem 21 serii pierwszej wiadomo od konca grudnia...
jak czegos nie jestescie pewni to chyba lepiej sie nie odzywac :|
http://www.fringe.com.pl/index.php?start=6
polecam zaglądać i wtedy się wypowiadać...
sorry za wprowadzenie zamieszania ;) nie miałem pojęcia że to jakiś dodatkowy odcienk specjalny ;p
pozdroo ;-)
Nawet jeśli "Unearthed" ma byc traktowany jako 1x21 to i tak wychodzi kicha fabularna, bo proszę sobie przypomnieć jak się skończył odcinek 1x20 i jak zaczął 2x01.
Dali ciała! (nie pierwszy raz)
Dali ciała? Oj nie wydaje mi się; to pierwszy bodaj odcinek, w którym nie ma szczęśliwego zakończenia.
Cieszę się bardzo, że Charlie wrócił choć na chwilę. :)
A wypadek samochodowy już nieraz wcześniej był w odcinkach Fringe.. Więc nie widzę tu żadnego schematu.
jeżeli jest to faktycznie 21 odcinek 1 serii to co robi w nim Olivia? Nie wiem może się mylę ale wydaje się mi, że w 20 odcinku Olivia miała wypadek i była w innym wymiarze natomiast powróciła do naszej rzeczywistości dopiero w 1 odcinku 2 serii. proszę na mnie nie naskakiwać tylko mi napisać jeżeli się mylę:D
@freepick
O czym ty piszesz?
Mi chodzi o to, że ostatni (20) odcinek pierwszej serii skończył się przeniesieniem Olivii do równoległej rzeczywistości (Finalne ujęcie z WTC) a pierwszy odcinek drugiej serii zaczął się od jej powrotu stamtąd. Tak więc nie widzę tu logicznego ciągu w postaci odcinka "unearthed" jako 1x21.
Ten odcinek co został wyemitowany teraz jest zaległym z 1 sezonu, ale nie miał to być odcinek ostatni tylko w połowie fabuły. Nie wiadomo jednak dlaczego został skasowany i dopiero teraz puszczony. A oznaczany jest jako 1x21 gdyż 20 odcinków 1 sezonu zostało wyemitowanych już i w związku z tym musiał dostać numerek 21.
Samo zakończenie mówi nam, że jednak coś jeszcze ciekawego może się pojawić, gdyż jak widać to jedyny odcinek gdzie sprawa nie została do końca zamknięta.