PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Niestety jutro nie zobaczymy nowego 5 odcinka fringa na który chyba każdy czekał, przyjdzie nam czekać kolejny 3 tydzień !! śmiech na sali.. przez takie coś serial trafi do piachu, moge się założyć, że oglądalność będzie najniższa w histori i spadnie poniżej 3mln. niech to szlak.

ocenił(a) serial na 9
Zetnakatel

Dla fox najważniejszy jest baseball ( wysoka oglądalność), więc kiedy z powodu pogody musiano przesunąć o jeden dzień to decyzja mogła być tylko jedna.

ocenił(a) serial na 8
mccool

Z powodu pogody? Ja czytałam, że to z powodu jakiejś decydującej rozgrywki :D

Jeżeli wyemitują ten odcinek dopiero za tydzień (Nieee... :( ), to znaczy, że w tym roku puszczą o jeden odcinek mniej niż planowali... Nieee... :(

ocenił(a) serial na 9
Kristen

Baseball miał zakończyć się najdalej w czwartek, ale przez zawirowania w pogodzie wszystko przesunęło się o jeden dzień. A skoro mamy piątek to lepiej przenieść Fringe za tydzień niż czekać z emisją na zakończenie meczu i potem podziwiać katastrofalnie niskie wyniki oglądalności.

ocenił(a) serial na 9
mccool

Bez komentarza, kuźwa.

ocenił(a) serial na 7
mccool

Jeszcze wczoraj nie bylo wszystko stracone, bo jakby texsas rangers wygrali wczoraj to bylby koniec i mielibysmy Fringa, ale cioty przegraly i bedzie jakiś tam 7 mecz który będzie leciał zamiast Fringa. Teraz to juz na prawde obawiajam sie o dalsze losy tego serialu, i tak wszedzie straszyli ze bylo zle i ze serial spadl juz w przepasc i teraz jeszcze cos takiego. A znajac stacje fox to nie bedzie dobrze, fox skasowal wiele moich ulubionych seriali w tym 3 urywajac pozostawiajac bez zakonczenia. Oby taki los nie spotkal Fringe.

Zetnakatel

Obejrzyjcie sobie najnowszy zwiastun kolejnego odcinka i wytłumaczenie dlaczego nie zobaczymy go w tym tygodniu, jest wprost genialny.

ocenił(a) serial na 7
indyjones

Na pewno nie bede sobie psul zabawy ;) a co jest jakas wzmianka w nim co do meczu ?

ocenił(a) serial na 7
Zetnakatel

Edit.
Sprawdzilem sobie daty emisji wszystkich odcinkow Fringe i wyniki mnie przerazily. Oto wyniki ile bylo przerw i czas oczekiwan miedzy odcinkami w danym sezonie
1 sezon: 2 tyg, 3 tyg, 7 tyg, 25 dni. razem 4 przerwy, czas oczekiwania na kolejny sez 4 miesiace.
2 sezon: 3 tyg, 2 tyg, 1 miesiac, 2 miesiace. 4 przerwy, czas ocz. na kolej. sez 4 miesiace
3 sezon: 3 tyg, 2 tyg, 6 tyg, 2 tyg, 3 tyg. 5 przerw, czas. ocz. na kol. sez. 4 miesiace
Nic dziwnego ze Fringe tracil widzow skoro robia tyle przerw w sezonie i to tak dlugich. Nigdy sie az z czyms takim nie spotkalem. w 4 sezonie na razie 1 przerwa 3 tyg, wiec mozemy sie spodziewac conajmniej jeszcze 4 przerw :/

ocenił(a) serial na 9
Zetnakatel

A co mnie jakiś tam bejsbol!? Biega sie z kijkiem i macha wściekle... Też mi coś @_@ Ja chcę mojego ukochanego fringe'a ;( Wstałam dziś z nową nadzieją, szczęśliwa, że obejrzę fringe'a, a tu takie złe wiadomości :( Oficjalnie jesteś nosicielem złych nowin :P

ocenił(a) serial na 7
aleera89

Cóż jakaś moja rola w tym świecie musi być :D ale jest za to Chuck z 5 sezonem dziś, o ile oglądasz, to przynajmniej tyle dobrego, że można czymś zastąpić ;p w tym 3 tygodniowym oczekiwaniu.

ocenił(a) serial na 9
Zetnakatel

No nie, nie oglądam... Ale tyle tych seriali wertuję, że niedługo pogubię się w tym wszystkim. Ostatnio skończyłam 1 sezon The Fades (świeeeetnyyyyy), ale za to zaczęły się 2 kolejne, świetnie się zapowiadające... Grimm i Once upon of time. Bajkowe, a jednak trochę mroczne... Do tego Revenge, Chirurdzy, 2,5, Merlin, Desperatki... Mam zamiar jeszcze oglądać The Walking Dead, Nie dokończyłam Medium, bo zaczęłam inne, House, Pamiętniki Wampirów... xD i jeszcze Haven, którego sezon niedawno się skończył :P Jednak Fringe jest jednym z moich ukochanych seriali i czekam na niego zawsze z niecierpliwością ;)

p.s. prawda... Ktoś musi te złe nowiny nieść :P

ocenił(a) serial na 8
aleera89

Ty to chyba całymi dniami te wszystkie seriale oglądasz :D (muszę się przyznać, że nie jestem lepsza :P). Jest dużo przeróżnych seriali, którymi moglibyśmy wypełnić sobie przerwę między odcinkami Fringe'a, ale prawda jest taka, że nigdy nie będziemy Fringe'em wypełniali sobie przerwy między innymi serialami :D
Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.

ocenił(a) serial na 9
Kristen

Oczywiście, że wiemy :) Nie, no nie oglądam całymi dniami... wychodzi mniej wiecej 11 odc na tydzień, czasami więcej, czasami mniej :P to max 2 odc dziennie (chyba, że jestem chora, nie ruszam się z łóżka, to wtedy cały dzień lecą :P) raptem 80min :P zazwyczaj przed snem :P

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

NO to już przegięcie!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

szkoda, że dopiero za tydzień będzie kolejny odcinek, wieczorne plany trafił szlag:(:(:(

Zetnakatel

już mnie zaczyna wkur...ać to przeciąganie tego serialu