PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27123
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

http://www.youtube.com/watch?v=IqSOCbVy_Xo

Walter na tripie, Czarnoksiężnik z Krainy Oz, pytanie o to czy 2036 r. istnieje naprawdę - to będzie z pewnością ciekawy odcinek ^^ Nie mogę się doczekać :D Plus gościnny występ aktora z Dextera (i nie tylko), chyba że mnie oczy mylą xD

cyrtad7

Zwiastun bardzo ciekawy :)

ocenił(a) serial na 10
cyrtad7

"Przed sezonem twórcy zapowiadali, że w związku z krótkim sezonem, nie zrobią specjalnego odcinka, tak jak było do tej pory (2x19 w klimacie lat 60, 3x19 w komiksie, 4x19 w przyszłości). Jednakże w pewnym momencie zmienili zdanie i rolę 19 odcinka przejmie częściowo odcinek numer 9 (nie ujmując fabularnej ciągłości)."

źródło:darlton.pl

Szkoda,że Olivia nie ma mocy a na dodatek Peter (raczej) też nie będzie miał :(

ocenił(a) serial na 9
cyrtad7

Lekkie przegięcie z tym odcinkiem. W momencie tych wstawek ala monty python miałem tylko relakcje omfg dafuq? Mogli sobie darować bo ni w oko ni w tyłek nie pasuje to do koncepcji serialu.

ocenił(a) serial na 10
Floyt

Zgadzam się ,to było żenujące...

kamil665544

Może nie żenujące, po prostu kolejny eksperyment jak odcinek 19 w 3 sezonie (średnio udana animacja), wizualnie wypadło to nawet nieźle, ale generalnie tą próbę bycia oryginalnym muszę uznać za raczej nieudaną ;/ Gdyby nie przemiana jaka zachodzi w Walterze i wątek poszukiwań chłopca epizod byłby zupełnie bezsensowny. Tak to po prostu zmarnowany potencjał, ale wielkiej szkody nie ma xD

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

Mi się osobiście bardzo podobała ta Monty Pythonowa wstawka, zważywszy na to, że Walter był cały czas na haju i właśnie w ten ciekawy sposób przypomniał sobie hasło. Odcinek bardzo podobny do "Lysergic Acid Diethylamide", lubię taki psychodeliczne klimaty, poza tym to wszystko posunęło akcję do przodu. Moim zdaniem jeden z najlepszych odcinków serialu, po prostu kwintesencja Fringe :D

ocenił(a) serial na 9
Rincenwind

Kwintesencją fringe jest świetna fabuła, rozwiązywanie trudnych problemów i zagadek, a nie idiotyczne animacje z braku lepszego pomysłu - i to jeszcze przed samym koncem serialu. Miałem wrażenie ze producenci sobie ze mnie zakpili tym odcinkiem, a samej akcji było zdecydowanie za mało w stosunku do jakiegokolwiek innego odcinka serialu.

ocenił(a) serial na 10
Floyt

nie kapujecie. To byl obraz zlozonosci myslenia doktorka