W początkowym odcinku 2 sezonu Charlie zostaje zabity i zastąpiony przez zmiennokształtnego z
innego wymiaru. Po pewnym czasie wychodzi to na jaw i Olivia go zabija. Więc jakim cudem w 11
odcinku Charlie pojawia się w biurze jak gdyby nigdy nic? WTF?
11 odcinek 2 sezonu to tak odrzut z sezonu 1. A potem zdecydowano się na jego emisje w ramach "wypełniacza". Oczywiście w Stanach podano to do wiadomości, ale że my oglądamy "na własną rękę", mogło to dziwić, jeśli się nie wiedziało wcześniej. I w sumie się nie dziwię, że go wycięto, bo nic nie wnosi do całej historii i ogólnie jakiś taki słaby jest :/
dzięki na uświadomienie, bo mocno mnie to zdziwiło ;) A co do odcinka to masz rację, raczej słaby
Wycięto go prawdopodobnie dlatego, mieli lepszy pomysł z wpleceniem wątku z tego odcinka do fabuły (zauważ jak podobne są wstąpienie "duszy" Bella do Olivii i sprawa tego odcinka.) Czy był słaby to kwestia upodobania, mi się bardzo podobał.
Dzięki, właśnie jestem w trakcje oglądania odcinka i aż musiałem odwiedzić filmweb jak zobaczylem Charliego.
dzięki za Info dopiero nie dawno zacząłem oglądać ten serial i tez mnie to bardzo zdziwiło ze agent który zginął nagle jakby nigdy nic się nie stało pojawia się kilka odcinków później, no ale jak widać mogliby chociaż podać taką informacje w opisie szczegółowym serialu, bo w sumie to można zaliczać też chyba to małych wpadek tego serwisu :D
sorka odpowiedź do postu wyjaśniającego użytkownika Perttu się tyczy a nie do samego założyciela tematu