PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27123
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Właśnie skończyłem oglądać pierwszy sezon i po doświadczeniach z Losta nasuwa mi się jedno pytanie, które kieruję do Was. Czy oglądając kolejne 4 sezony dostanę jakąkolwiek odpowiedź na cokolwiek, czy jak w przypadku wcześniej wymienionego serialu zostają same domysły, których żaden człowiek nawet nie skojarzy, chyba że poczyta forum dla fanboy-ów?

ocenił(a) serial na 9
Marczeslaw

wszystko ma jasny, klarowny koniec

Marczeslaw

każde kolejne odcinki nawiązują do poprzednich z czasem wszystko sie układa ..zagadki nad kturymi pracują mają pużniej znaczenie..
pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
s3nior

Pan s3nior się chyba zapomina, także stonuj swoją wypowiedź bo ktoś mógłby odnieść wrażenie że jesteś zwyczajnym idiotą. Twoim tokiem rozumowania pije się Coca-Cola, a nie Colę. Chyba, że jednak nazwy własne też można odmieniać? Hmmm.

ocenił(a) serial na 7
Marczeslaw

Może to nie jest odpowiednie miejsce ale będę bronił Lost - na wiele pytań dostajemy odpowiedzi, tylko nie na talerzu i sami musimy sobie je ułożyć, tak już bywa z tajemnicami. Nie czytałem nigdy żadnego forum ani teorii fanów, i po czasie okazywało się że to co sobie w głowie wymyśliłem pokrywa się niemal idealnie z odpowiedziami w serialu. Jedyny błąd, to że mniej więcej między pierwszym a drugim sezonem twórcy Lost powinni powiedzieć wyraźnie: "To nie jest serial, gdzie otrzymacie odpowiedzi, to serial który będzie mnożył pytania na które sami musicie sobie odpowiedzieć. To serial o ludziach, a nie tajemnicach".

ocenił(a) serial na 6
Marczeslaw

Odpowiedzi przychodzą, ale bez pomocy fanboyów sporo nieistotnych lub jeszcze bardziej nieistotnych sztuczek umyka. ;]

ocenił(a) serial na 9
Marczeslaw

Serial jest przemyslany fabularnie i całościowo od odcinka pierwszego po ostatni. Dostaniesz wyjaśnienie na wszystko ale nie od razu.