Mam zamiar zaczac ogladac ten serial ale słyszalem ze 1 sezon to straszne nudy i zeby go sobie odpuscic 2 sezon tak samo dopiero final 2 sezonu trzyma poziom...I o to moje pytanie do fanow tego serialu czy ogladanie moge zaczac od finału 2 sezonu i potem ogladac 3 sezon ??? Bede wiedzial co sie dzieje w fabule? Duzo strace z tych 2 sezonow??? Prosze szybkie odpow.
Przejrzyj wątek poniżej, są tu wypisane odcinki łączące się ze sobą fabularnie:
http://www.filmweb.pl/serial/Fringe+Na+granicy+%C5%9Bwiat%C3%B3w-2008-467127/dis cussion/Dla+tych+co+zastanawiaj%C4%85+si%C4%99+czy+ogl%C4%85da%C4%87,1636623
Tak, dużo stracisz. Nie wiem skąd takie głupie gadanie, że cały serial jest nudny z wyjątkiem ostatniego odcinka... Nie wiem czemu, ale mi osobiście bardzo podobał się pierwszy sezon i w drugim czasami tęskniłam za tym stylem. Oglądaj od początku, więcej zabawy.
to tak jakby zaczela czytac ksiazke skladajaca sie z 12 tomow od 11.
Pozdro, jak nie pdoobal IC sie 1 sezon tzn ze nie doroslas do tego serialu.
Przyznaję, nie podobał mi się pierwszy sezon, obejrzałam kilka odcinków i zostawiłam. Później przypadkiem natrafiłam na sezon drugi i mnie wciągnął ;) i jak już porownujesz tę sytuację do czytania ksiazki, to lepiej gdybyś napisała: "to tak, jakbym zaczęła czytać serię/sagę książek od drugiego tomu" ;)
Pozdro, jak nie podoba ci się moja opinia, tzn ze nie dorosłaś do wyrażania własnej.
O nie, nie rób tego... Przeżyć można i jakoś się wkręcić, ale ten serial jest po prostu zbyt dobry, żeby go zaczynać od 3 sezonu... Większość seriali zaczyna się rozkręcać co najmniej w połowie pierwszego sezonu... To tak jakby oglądać film od godziny trwania.. Zdecydowanie odradzam...
P.S. Pisze się: doradźcie..
Ile ty masz lat? spotkanie z dziewczyną też zaczynasz to rozebrania się na dzień dobry? Książki w szkole czytasz od środka? Oglądasz wszystko i już, jak chcesz rozumieć późniejsze zajścia, aspekty w połowie serii? Ktoś dobrze powiedział, nie dojrzałeś do całego serialu.
od któregoś-tam sezonu to można oglądać sitcomy a nie taki serial, trzeba oglądać od początku żeby zachować ciag przyczynowo skutkowy i połapać się w wydarzeniach. Racja, że każdy odcinek to ina sprawa do rozwiązania, ale przeplatają się tam też niewielkie epizody wątku głównego więc zalecam raczej oglądanie od początku. No i nie słuchaj się opinii innych, tylko sam się przekonaj i obejrzyj 1 odcinek,, 2, 3, jesli ci się nie spodoba to znaczy ze nie opłaca ci się w ogóle oglądac jeżeli nie lubisz poprostu takiego rodzaju, dla mnie serial jest świetny i przekonał mnie o tym już pierwszy odcinek, który bardzo mnie wciągnął. Pozdrawiam ;))