PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Nie mooooogę się doczekać! :D

ocenił(a) serial na 8
limonka.

Ja też! Tak długo czekałam! Ale w końcu nadszedł czas! Nareszcie! Hip hip hurra!

ocenił(a) serial na 10
Kristen

Ja też czekam!!! ;D

ocenił(a) serial na 10
limonka.

Również nie mogę się doczekać! :) I mój brat też :D

ocenił(a) serial na 10
kalambury1008

oj tak tak:) ja też czekam:) dziś wieczorem siadam przed kompem i oglądam!!!

ocenił(a) serial na 9
dorottak

Hmmm no i znów cotygodniowe czekanie... :( Tęsknię za czasami, kiedy nie byłam na bieżąco i oglądałam 3 serie nonstop ;P

ocenił(a) serial na 10
aleera89

heh- ja tak Lost obejrzałam:) praktycznie tylko ostatni sezon na bieżąco, pozostałe za jednym zamachem :D

ocenił(a) serial na 9
dorottak

no ja od ostatnich odc 3 sezonu Fringe byłam na bieżąco... Ale szło kilka odc dziennie xD 3 sezony w 10 dni xD chore...

ocenił(a) serial na 8
aleera89

SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!
tak podejrzewałam, że obserwator się "wtrąci". tak jak ten, który w pierwszym sezonie porwał dziewczynę, żeby ta nie zginęła w samolocie. obserwator ocali Petera. Walter go widzi. szkoda, że Peter nic nie mówi. Lincoln Lee poznający prawdę :). miło, że możemy go widzieć po naszej stronie. mało tamtej strony. o ile pamiętam pod koniec 3 sezonu następował koniec świata, a tu nagle cisza, spokój... Może serial wrócił do początku, ale przynajmniej Olivia nie gra tak jak w 1 sezonie :). Po tym pierwszym odcinku nie zauważyłam, żeby miała inny charakter... zobaczymy w późniejszych odcinkach. Ale się nie zawiodłam :). Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka!

ocenił(a) serial na 10
Kristen

ale koniec świata nie nastąpił, bo Peter połączył oba światy. :)
Mi też się podoba postać Agenta Lee po naszej stronie i mam taką cichą nadzieję, że dołączy do Fringe na dłuższy czas.

ocenił(a) serial na 8
aagnieszkanow

Czytałam, że ma dołączyć do ekipy.
Pewnie twórcy chcieli wypełnić pustkę po Peterze :)
Albo planowali wcześniej wprowadzić go do naszego świata, a teraz nadarzyła się okazja.