Ja też! Tak długo czekałam! Ale w końcu nadszedł czas! Nareszcie! Hip hip hurra!
Hmmm no i znów cotygodniowe czekanie... :( Tęsknię za czasami, kiedy nie byłam na bieżąco i oglądałam 3 serie nonstop ;P
heh- ja tak Lost obejrzałam:) praktycznie tylko ostatni sezon na bieżąco, pozostałe za jednym zamachem :D
no ja od ostatnich odc 3 sezonu Fringe byłam na bieżąco... Ale szło kilka odc dziennie xD 3 sezony w 10 dni xD chore...
SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!
tak podejrzewałam, że obserwator się "wtrąci". tak jak ten, który w pierwszym sezonie porwał dziewczynę, żeby ta nie zginęła w samolocie. obserwator ocali Petera. Walter go widzi. szkoda, że Peter nic nie mówi. Lincoln Lee poznający prawdę :). miło, że możemy go widzieć po naszej stronie. mało tamtej strony. o ile pamiętam pod koniec 3 sezonu następował koniec świata, a tu nagle cisza, spokój... Może serial wrócił do początku, ale przynajmniej Olivia nie gra tak jak w 1 sezonie :). Po tym pierwszym odcinku nie zauważyłam, żeby miała inny charakter... zobaczymy w późniejszych odcinkach. Ale się nie zawiodłam :). Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka!
ale koniec świata nie nastąpił, bo Peter połączył oba światy. :)
Mi też się podoba postać Agenta Lee po naszej stronie i mam taką cichą nadzieję, że dołączy do Fringe na dłuższy czas.