Piątkowa ramówka, Baseball.....trzymam kciuki za ten serial, niech przetrwa jak najdłużej, nie ma lekko. Jesienny finał miał być inny, odcinek który przed świętami powinien zostać wyemitowany to jest odcinek jaki obejrzymy na początku stycznia. Przez zawirowania w ramówce nie udało się go wyemitować w okresie jesiennym. Zmniejszyło to na pewno napięcie z jakim by nas zostawił odcinek 8, a tak widzowie dostali dwa odcinki po trzy tygodniowej przerwie i jeszcze muszą czekać prawie dwa miesiące na kolejny...to nie jest dobra promocja serialu, prawdziwi fani pozostaną wierni....ale większość tych fanów nie ogląda Finge na Fox bo nie ma takiej możliwości. Jak ktoś zna lepszy serial sci-fi emitowany aktualnie niech da znać, chętnie sprawdzę.
Dokładnie, już ktoś pisał jak wyglądała emisja, nie ma się co dziwić że oglądalność spada. Jak dla mnie to ten sezon jakiś taki nijaki, ostatnie 2 odcinki kompletnie bezpłciowe. Mam nadzieję ze potem się rozkręci, bo w końcu sam mnie zniechęci do oglądania.