7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27198
7,0 2 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Fringe [s04e09]

ocenił(a) serial na 7

Po wyjściu z budynku Fringe Devision agentka Olivia Dunham i agent Lincoln Lee udali się do swojego super wypasionego Nissana o napędzie elektrycznym. Gdy weszli do auta Olivia zadała pytanie:
- ile jest kilometrów do miejsca skąd był sygnał?
Agent Lee szybkimi ruchami wystukał na GPS dana lokacje po czym odpowiedział:
-jak to Dorze że nasz super nissan ma montowaną standardowo nawigacje
I po chwili zerkania na monitor odpowiedział
- 87,5 km
Na to Olivia:
- no to mamy jeszcze 10 km zapasu zasięgu, nasz nissan da rade
I ruszyli. Podczas jazdy w połowie drogi do Lincolna zadzwoniła agentka Astrid Farnsworth. Agent Lee jednym ruchem nacisnął kolczyk na uchu marki Nokia i stanowczym głosem odebrał rozmowę:
-Agent Lee
Na to agentka Farnsworth
-prawdopodobieństwo, że stringi marki Victoria Secret które ma na sobie Olivia(zbliżenie kamery na majtki) pękną podczas akcji wynosi 30%, prawdopodobieństwo, że żakiet marki Gucci ( zbliżenie na żakiet) który ma na sobie Olivia zostanie poplamiony kawą z McDonald’s(zbliżenie na kubek) wynosi 75%, prawdopodobieństwo, że wysiadając z waszego nowego nissana wdepniesz w psią kupę swoimi nowymi Nike model „Lambada”(zbliżenie na buty) wynosi 60%..... także Lincoln uważaj na siebie.
Agent Lee:
-Dzięki za ostrzeżenie
Gdy dojechali na miejsce Olivia odetchnęła z ulgą powiedziała:
- Huh.. udało się mylałam ze nie dojedziemy…
Agent Lee otwierając drzwi odparł.
-ja też się bałem szczególnie po tych dwóch postojach na światłach…
No i stało się lincoln wysiadając z nowiutkiego nissana wdepnął i psią kupę.
cdn

ocenił(a) serial na 10
cin230

Boskie :D Zupełnie jak przed finałem trzeciego sezonu podczas burzy nam zasugerowano, że nie posiadając super nowoczesnego Forda z ekstra asystentem cofania ZGINIEMY! :D