PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Już nie będzie 2 świata i współpracy pomiędzy dwoma światami ?:(

ocenił(a) serial na 8
Marko81

Tego sie nie spodziewalem :)
Btw, zastanawia mnie jeden fakt - na poczatku po 1 trzesieniu wszyscy zaczeli rozmawiac przez telefony, jakim cudem polaczenia telefoniczne dzialaly ze swiata do swiata ? :D

ocenił(a) serial na 10
rascal0pl

też mnie to zastanowiło :))
ogólnie - mega odcinek !
ciekawe, czy teraz będą pokazywać co się dzieje po jednej i po drugiej stronie, czy skupią się bardziej na tej 'naszej'.. i czy może dwóch Walterów wymyśli jakiś nowy rodzaj mostu :))

ocenił(a) serial na 7
buki89

buki. Moim zdaniem to już w tym sezonie wątek nazwijmy to obecnych czasów zostanie zakończony i przeniesiemy się na stałe do przyszłości co sugerował odcinek 19, twórcy mówili, że da nam hinta o czym będzie 5 sezon, więc różnie można to interpretować.. ja tam bym się ucieszył jakby akcja została przeniesiona do przyszłości.

ocenił(a) serial na 9
Zetnakatel

Ale wtedy nie byłoby Oliwii a nie sądzę, że scenarzyści usunęliby albo tak mocno zredukowali jedną z głównych postaci serialu

ocenił(a) serial na 7
malinowykrol

To dobrze.. pewnie i tak by się pojawiła w alt rzeczywistości, natomiast bardzo fajnie wypadła aktorka grająca córkę Petra i Olivi, ona mogła by zająć jej miejsce.

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

Henrieta wypadła całkiem nieźle ale nie wyobrażam sobie żeby zastąpiła Olivie. Olive musi być!;)