PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Ile sezonów.

ocenił(a) serial na 10

orientuje się ktos ile będzie sezonów "Fringe" mam nadzieję, że na 2 się nie skończy... bo jakby nie patrzec pewnie na początku maja ten sezon się zakończy skoro w Polsce ma się pojawić w maju a nie chciałabym, żeby się na jedynie 2 skończył bo uwielbiam ten serial :)) i dziwię się czemu taki fajny serial jest puszczany tak późno bo z pewnością zrobiłby furorę tak jak "Archiwum X" czy nawet "Lost zagubieni"

jak ktos wie to pisać!! z góry dziękuję :)

pozdrawiam :)

madziula21

Nie wiem czy już wiesz czy też nie ale ostatnio na filmwebie było info na temat tego, że FOX zamówił 3 sezon Fringe.

ocenił(a) serial na 10
Dewayne

wiem wiem :P już chyba w niedziele o tym czytałam :)) na polskiej stronie serialu było i chyba na facebooku też :D ale dzieki :)

użytkownik usunięty
madziula21

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7296930,Ile_bedzie_sezonow_Fringe_.htm l

"Jesli będą mieć szczęście" :) Fajnie by było.

ocenił(a) serial na 9
madziula21

"Entertainment Weekly donosi, że została podjęta decyzja w sprawie kontynuacji Fringe. Drugi sezon na razie ma dobrą średnia oglądalności 7,6 mln widzów mimo emisji w bardzo napięte w ramówce czwartki, więc kierownictwo telewizji FOX zdecydowało się na kontynuację. Decyzja zostanie oficjalnie ogłoszona już jutro."

Prostym językiem: Będzie 3 sezon :)
Źródło: fringe.com.pl

;)
Ja się bardzo cieszę. Serial ciekawy i wątek między Olivią i Peterem interesujący ;] tylko ciekawe czy on teraz tak zawsze będzie 'migał' jak ona na niego będzie patrzeć xD

ocenił(a) serial na 10
wercia214

z tego co pamiętam jak czytałam to TO jutro było jakiś tydzień temu :P