PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Pamiętacie może ten odcinek , jezu nie pamiętam już gdzie to było, czy sezon 2 czy 3 , ale strasznie mnie to męczy, ogólnie wyszło tak ,że pod koniec odcinka doktor Bishop trzymał
zdjęcie takiego gościa, któremu w tracie śledztwa z badań genetycznych wyszło , że ma ponad 100 lat i dr. Bishop trzymające jego zdjęcie powiedział '' pewnych spraw lepiej nie ruszać''
czy jakoś tak ,jakby wiedział kim on jest i go znał, ale chodzi mi o to, czy była kontynuacja tego wątku, czy było to wyjaśnione?

I druga sprawa,z pierwszego sezonu, była wyjaśniona też sprawa tej takiej maszyny co się , wierciła w ziemi ?
To znaczy po co ona była i czemu obserwatorzy tak się o nią bali i co to w ogóle było i do czego służyło ?

Troszkę mnie to zaczyna wszystko męczyć, bo mam wrażenie , że ten serial ma pewne niedociągnięcia, i jest też wiele innym spraw , ale tamte już sobie jakoś wyjaśniłam na swój rozum, np. dlaczego w drugim wszechświecie dr. Bishopa pokazali koło łóżka z
jakąś koreanką , czy chinką , ale to jego żona nie była , tego też nie wyjaśnili , ale mniemam , że to jego nowa żona czy kochanka.

Albo dla mnie ten serial jest za bardzo skomplikowany , na mój głupi mózg, albo naprawdę są niedociągnięcia , ale jakby ktoś chciał wytłumaczyć ,z góry bardzo bardzo bardzo dziękuję :)

dominika456789

Chyba druga seria ale nie pamiętam już dokładnie,historii tego gościa nie wyjaśniono bo zginął choć raczej na pewno znał ojca Waltera i był jego współpracownikiem w faszystowskich Niemczech,co sugeruje zdjęcie na końcu.Wolter jednak znać go nie musiał.
Niedociągnięcia są ale ludziom spragnionym serialu z elementem sf to zwyczajnie nie przeszkadza bo na bezrybiu i rak ryba.
Maszyny tej od obserwatorów co to jest i do czego służy oczywiście że nie wyjaśniono zresztą jak wszystkiego co dotyczy obserwatorów jest w strefie domysłów.
Co do alterWaltera to wygląda na nową żona bo rozstał się z pierwszą po zniknięciu Petera.Sekretarz nie pozwoliłby sobie na życie publiczne z kochanką amerykańska moralność w stanie zagrożenia i strefie wojny by na to nie pozwoliła podobnie jak nie pozwala oficjalnie teraz.

ocenił(a) serial na 10
szarit

ja uważam, że tą maszyne w końcu wyjaśnią..tego ziomka może niekoniecznie. scenarzysci robia wszystko świadomie i wiele rzeczy wyjasnia sie pozniej w trakcie sezonów..taki jest swiat Fringe ;)

ocenił(a) serial na 10
dominika456789

02x13- The Bishop Revival
Tak jakoś mnie tchnęło, mimo iż informacja już zapewne niepotrzebna

ocenił(a) serial na 8
engang

bardzo Cię dziękuję , nie chciało mi się szukać który to odcinek , a teraz dzięki Tobie chętnie zobaczę znowu :)
DZIĘKUJĘ