PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Nie rozumiem tego przejscia Olivii (infiltracji) do naszego swiata. Ta wlasciwa pobila tamta Olivie i nagle jet zamknieta w tamtym swiecie. Ta 'zla' najpierw w naszym swiecie ma brazowe wlosy, teraz blond, a Peter udaje ze o niczym nie wie? W drugim swiecie jest na odwrot, a w odc. 4 seonu 3 wychodzi na to ze jest zmiennoksztaltna? Po co w ogole to przejscie? Maja to lustro i zmiennoksztaltnych po naszej stronie przeciez.

Smieszy mnie to, ze kiedys zmiennoksztaltni nie mogli zbyt dlugo zyc i musieli zmieniac ciala, a teraz nic im sie nie dzieje.

Przechodzenie z jednego do drugiego swiata bylo trudne, wymagalo rownowagi przedmiotow i ogolnie powodowalo skutki uboczne, nagle staje sie to proste i wszystko jest ok.

Generalnie smierdzi mi tu naiwnoscia, bledami, reklamami samochodow i roznych urzadzen. Lipa sie robi...

ocenił(a) serial na 10
wojteklog

Po pierwsze, skąd Ci w ogóle przyszło do głowy, że Olivia, czy Bolivia jest zmiennokształtna?

Ogólnie radzę Ci obejrzeć jeszcze raz DOKŁADNIE 3 sezon, a będziesz miał odpowiedzi na wszystkie pytania.

ocenił(a) serial na 10
Bittersweet88

Z tego powodu, iz na nasz swiat wysylani sa zmiennoksztaltni, poniewaz ludzie nie moga. Dlatego jest na naszym swiecie, aby odkryc tajemnice przechodzenia miedzy swiatami. Chyba tak? Aha, no i byly rozmowy w stylu: jestes jedna z nas, jest nas wielu itd. itp.

ocenił(a) serial na 10
wojteklog

jestem za tym, żebyś dokładnie przejrzał te odcinki jednak ;)

ocenił(a) serial na 8
madziula21

ja też xD człowieku jak ty to oglądałeś ?