PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Trzeba przyznać, że ludziom którzy odpowiadają za ten serial wyobraźni nie brakuje! Z początku byłem niechętnie nastawiony do tego serialu, słyszałem o nim jakiś czas temu, że niby coś na styl The X Files ale jakoś nie zainteresowało mnie na tyle żebym zdecydował się na obejrzenie chociażby pilota, być może dlatego, że inne seriale w tym czasie wydawały mi się o wiele bardziej interesujące, nie wiem. Tak czy inaczej nie tak dawno postanowiłem, że dam mu szanse. Ściągnąłem pierwszy sezon:) Pilot był całkiem dobry, na tyle dobry, że zacząłem oglądać dalej. Niestety, z odcinka na odcinek było coraz nudniej ale powiedziałem sobie, że wytrzymam do końca zobaczę chociaż finał i na tym zakończę. Zabawne bo miałem zakończyć oglądanie serialu na finale 1 sezonu a okazało się, że to z powodu właśnie finału serial oglądam dalej i obecnie jestem przy 12 odcinku sezonu 3:) I nie było by w tym nic takiego zabawnego czy dziwnego gdyby nie to, że sezon 2 i połowę 3 połknąłem dosłownie połknąłem w półtora dnia:D Dla porównania obejrzenie sezonu 1 zajęło mi ponad 2 tygodnie:D

Nie wiem skąd producenci czerpią swoje pomysły ale jedno wiem na pewno, że niezależnie jak absurdalnie, niedorzecznie, niezrozumiale to wygląda to ogląda się świetnie i dziwię się, naprawdę się dziwię dlaczego oglądalność tego serialu dramatycznie spada. Ode mnie 8+/10