No i doczekałam się Lincolna w "naszym" świecie :) Bardzo polubiłam tego bohatera w odcinkach z alternatywnego świata i tak się zastanawiałam czy pokażą kiedyś jego odpowiednika. Nie wygląda na to aby miał się pojawiać częściej, ale przecież dobre i to :)
A tak poza tym, bardzo podobał mi się ten odcinek, nie tylko z powodu Lincolna, ale i Bella. Stworzył świetny duet z Walterem, i duża w tym zasługa Anny i jej talentu aktorskiego. Tylko końcówka mnie bardzo mnie zaniepokoiła.... nie bardzo wiadomo co Bell ma na myśli mówiąc: "To bardziej skomplikowane, niż mi się wydawało...". Gryzę paluchy z niecierpliwości w oczekiwaniu na kolejny odcinek :)
Wszystko ok, tylko że ten aktor już grał jedną postać "z tego świata" (Nick Lane w finale 2go sezonu) a teraz pojawia się po raz drugi jako inny charakter jak gdyby nigdy nic?
Przecież to całkiem inny aktor.
Nick Lane- David Call
Lincoln Lee - Seth Gabel
pozdro
Rzeczywiście, Anna mnie zaskakuje z każdym odcinkiem - jest świetną aktorką! Wspaniale pokazała chwilowy powrót Olivii. Peter teraz chyba wkurzy się totalnie na Belly'ego ;P Ogólnie odcinek dobry, ale bardziej niż na sprawie, tym razem skupiłam się na tym, kiedy wróci w końcu Olivia ;)
A przy okazji promo następnego odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=G5bNFXcNgRs
Wiedziałam, że teraz przeniesiemy się do alternatywnego świata po takim zakończeniu najnowszego odcinka - ach, to oczekiwanie...