PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Witam pięknie :) albo jestem skończone tępisko , ale nie mogę czegoś zrozumieć , błagam pomóżcie od 2 tygodni mnie to męczy !!!
Otóż :
odcinek nie wiem 2 lub 3 z sezonu 2 chodzi o końcówkę :
zmiennokształtny zamienił się w pielęgniarkę i zamieniony w pielęgniarkę zabija agenta
Agenta Charlie Francis , z pielęgniarki przemienia się w Agent Charlie Francis - no to skąd do cholery wzięło się leżące ciało pielęgniarki (przecież ciało pielęgniarki już tam gdzieś wcześniej leżało w tym szpitalu)skoro zmiennokształtny zamienił się z pielęgniarki w Agenta Charlie Francis ?????????????!!!!!
Ratunku Pomocy !!!! Bo zaraz szału dostanę !!!!!

ocenił(a) serial na 10
dominika456789

To było w pierwszym drugiego sezonu. Najwyraźniej zmieniając się w nową personę osoba, którą zabija przyjmuje postać wcześniejszej -lub ma taką technologie by to uczynić ;)

ocenił(a) serial na 8
mkorab

Moment bo mi się mózg poprzepala - czyli to jest tak
-zmiennokształtny zabitego Agenta Charlie Francis zamienia w pielęgniarkę, ale przecież oni zabrali ciało pielęgniarki była o tym mowa ostatnio to czyje ciało ten zmiennokształtny do pieca wrzuca ?
-chyba że zmiennokształtny musiał gdzieś ukryć ciało zabitego agenta Charlie Francis ale skąd wziął ciało pielęgniarki skoro to on nią był ? leży martwy jako pielęgniarka i stoi nad sobą jako agent Charlie Francis ?

-a olewam to już nie na moją łep takie kombinacje, skretynieje do reszty

ocenił(a) serial na 10
dominika456789

Jak to mówią "mniej wiesz, lepiej śpisz"

dominika456789

zmiennokształtny wrzuca do pieca ciało agenta Charile'go, żeby się nie wydało, że przyjąl jego postać; reszta myśli, że zmiennokształtny wygląda jak zabita pielęgniarka

ocenił(a) serial na 8
dominika456789

Próbowaliśmy to rozwiązać z okazji premiery tego odc w zeszłym roku. Ja doszłam do takich wniosków:

"No właśnie też mnie ten fakt zastanowił... Ale doszłam do następujących wniosków, a mianowicie: kiedy ten typ zamieniał się w pielęgniarkę musiało gdzieś zostać jej ciało. Możliwe, że ukrył je gdzieś w tej piwnicy i dlatego tam właśnie uciekał, żeby móc odegrać następnie całą szopkę z Charliem. Jak dopadł Charliego i się w niego przemienił, wyciągnął ciało kobiety i umieścił je w miejscu zdarzeń. Trochę to naciągane, ale tylko takie wyjaśnienie ma sens odnośnie "nadprogramowego" ciała realnej pielęgniarki..."

ocenił(a) serial na 8
DirtyMefisto

Dziękuje Ci DirtyMefisto teraz to ma ręce i nogi , bardzo podoba mi się Twoje wytłumaczenie - mogę odetchnąć z ulgą ... :)