PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Zastanawia mnie fakt czy to gdzie Peter teraz przebywa to Jego rzeczywisty świat czy też jakiś inny. Bo pamiętam nie wiem gdzie to widziałam czy to było gdzieś napisane czy może w jakimś odcinku przedstawione, ale było coś takiego że im wszystkim została usunięta pamięć i dlatego nie pamiętają Petera nawet go nie kojarzą jakby był kimś zupełnie obcym, w tym też swój udział mieli Obserwatorzy chyba. A po 2 ta Olivia zaczyna sobie przypominać Petera i ich wspólne chwile, tylko pytanie czy po prostu wraca jej pamięć która została usunięta, czy też podświadomie łączy się z jakąś inną Olivią i przejmuje jej wspomnienia, zagmatwane to strasznie

alunia_kiss

Moim zdaniem, to na pewno jest jego świat ;)
Przecież wymazano go - nie istnieje, ale jakoś się przebił i jest. W którymś odcinku (spoiler) Broyles mówił, że niektórzy ludzie pozostawiają nie zapomniany ślad na duszy - i właśnie to może być nawiązanie do tego, że Olivia sobie przypomniała, że kocha Petera i tak dalej. Jeżeli tak patrzeć, to pewnie reszta bohaterów sobie powoli przypomni.

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

Zgadzam się z wypowiedzią KomputeromaniaKa w 100% :) Ciekawa jestem kiedy Walter sobie przypomni Peter'a :) Jestem prawie pewna,że P. jest w SWOIM świecie ;) Chyba nie jest to tak strasznie zagmatwane...A to,że niby Liv ma nie swoje wspomnienia to tylko taka podpucha,żebyśmy myśleli,że Bishop jest nie w tej rzeczywistości co trzeba.