PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

S03E21 Opinie

użytkownik usunięty

Jak wrażenia po najnowszym odcinku? Już za tydzień czeka nas wielki finał. Napisów w tej chwili nie ma.

ocenił(a) serial na 7

Mi się jeszcze ściąga ... Grrr już nie mogę się doczkekać !

Zapowiada się epicki finał i co najlepsze - po raz kolejny będzie to coś innego od tego czego by można się spodziewać na podstawie wcześniejszych odcinków.
To dobrze, że twórcy Fringe nie idą na łatwe rozwiązania.

http://www.youtube.com/watch?v=Hhq5B8re7zk

ocenił(a) serial na 10
Andrews23

Tak zamiksowali, że aż się boję to oglądać!

serialomaniaczka85

Ja tak samo :P. Choć z jednaj strony chce już ostatni odcinek, a z drugiej, nie, bo to koniec sezonu :( SPOILER!!!
Jak on się przeniósł to myślałam, że wylądował w trzecim wszechświecie.

mejaczek

SPOJLER,10 lat do przodu ciekawe czy jego ciało nadal siedzi w maszynie czy to tylko jego świadomość...

ocenił(a) serial na 9
serialomaniaczka85

Podobnie jak w Lost. Pierwsze trzy sezony były super, ale później jak zamotali tak spadła im oglądalność. Mam nadzieję, że z Fringe nie będzie tak samo.

ocenił(a) serial na 8

Końcówka odcinka nieźle mnie zaskoczyła! Nie mogę się doczekać następnego (ostatniego). :D

Kondzioslaw

Fringe potwierdza tylko to o czym się mówi już od dłuższego czasu. Ten sezon jest świetny i kto nie przetrzymał pierwszych dwóch to niech żałuje. Zapowiada się emocjonujący finał i mam nadzieję że jedno z lepszych zakończeń sezonu jakie widziałem.

ocenił(a) serial na 8

Właśnie tak podejrzewałam, że Peter trafił do innego wszechświata lub w przyszłość po obejrzeniu odcinka :) Jednak zanim go zobaczyłam nawet nie podejrzewałam, że twórcy "Fringe" gotują nam takie zakończenie. Ale widać nie zawiedziemy się na finale 3 sezonu. Z niecierpliwością czekam do piątku.

Jestem ciekawa jaka będzie końcówka, choć jestem prawie, że końcówka dam do myślenia- jak widać z poprzednich, że twórcy mają pomysły na ten serial i nie od razu jest wiadomo jak się to skończy jak w przypadku niektórych seriali. Szkoda, że ostatni..

agusia_16julia

obojętnie co się stanie to pozostanie pytanie: czy odcinek finałowy jest przeznaczeniem światów czy prawdopodobieństwem zdarzeń "klikanych" przez oberwatorów...mam nadzieję, że Peter nie zostanie Desmondem... ;)