Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
Peter wrócił!! :) nie spodziewałem się, że będzie to tak szybko. Na szczęscie pamięta wszystko, bo myślałem, że w momencie materializacji straci pamięć. na szczęście nie, tylko wszyscy nie pamiętają jego i złapał WTF-aka jak Olivia do niego z tekstem, Kim jesteś ?. Jest ciekawie i to chodzi. W sumie dobre posunięcie jednak aby tak poprowadzić fabułę, tak by wymyślili jakieś dodatkowe historie na siłę i stało by się to ciut monotonne, i serial dostał by cancela, a tak mamy ciekawe odcinki i nie mogę się doczekać kolejnego. Jednak raczej będą musieli jakoś rozruszać główny wątek, bo w końcu w okół petera serial się nie kręci. Oby tylko jakoś dążyli do tego aby jednak powrócić do momentu gdzie wszyscy Petera pamiętają i wydarzenia, a nie budować relacje na nowo. Myślę, że jednak do tego będą dążyć, w końcu to Obserwator to wymyślił aby pozwolić mu wrócić
Peter wszystko pamięta, ale teraz będzie musiał wszystkich przekonać, że jest Peterem. Uważam, że to był bardzo dobry odcinek, no i czekam z niecierpliwością na następny :D
Dodatkowe historie, a może powrót do dzieci cortexiphan'u? Można byłoby ciekawie rozwinąć ten wątek.
Nie mogę się doczekać następnego odcinka, normalnie nie wytrzymam tydzień! xD
dwa tygodnie, niestety zrobili przerwę w emisji...
odcinek dobry, a po promo spodziewam się że następny będzie jeszcze lepszy
odcinek jak z wykle zostawił kolejne pytania no i normalnie nie moge sie doczekac nastepnego odcinka mam nadzieje tylko ze wszyscy przypomna sobie petera i bedzie tak jak było ale widac ze bedzie ciezko , moze zmienia linie czasową na jeszcze inną ??
Myślę, że już raczej nie przywrócą wcześniejszego stanu rzeczy. Najwyżej wszyscy uwierzą, że to wszystko było, ale trochę inaczej, z Peterem.
Też strasznie nie mogę się doczekać następnego odcinka. Niepotrzebnie oglądałam promo, bo teraz nie mogę się jeszcze bardziej doczekać. A to, że będzie dopiero za 2 tygodnie to jest skandal! :)
Najlepszy odcinek, jak na razie, w tym sezonie. Fabuła skupia się na relacjach głównych bohaterów a nie na "nowej sprawie". Oby więcej takich odcinków! A jak ktoś chce oglądać różne wątki co odcinek, to pozostaje niezapomniane : "Z archiwum X", chociaż tam odrobinę, przebijał się jakiś główny wątek.
Też mi się podoba, jak więcej czasu jest poświęconego relacjom bohaterów. W sumie ciekawa alternatywa amnezji - człowiek zamiast zapomnieć o wszystkich, zostaje zapomniany przez wszystkich. Wątek dobry, tylko szkoda, że w 4 odcinkach praktycznie nie było P. Już sobie postanowiłam, że jeśli w tym odc. P. nie wróci, to więcej nie oglądam, dopóki nie dowiem się, że się pojawił z powrotem. No i proszę!
"jak ktoś chce oglądać różne wątki co odcinek, to pozostaje niezapomniane : "Z archiwum X", chociaż tam odrobinę, przebijał się jakiś główny wątek"
Odrobinę? Ty w ogóle oglądałeś ten serial? Już dawno nie widziałem, żeby ktoś go tak głupio obraził
Nie miałem zamiaru obrażać Z Archiwum X, uwielbiałem ten serial. Oglądałem, choć na pewno nie wszystkie odcinki, myślę że tak około 70% widziałem, na pewno bez ostatniego sezonu. Dawno to było! Jestem pewny że miał dużo luźniejszą treść, w większości były to jedno odcinkowe wątki. A we Fringe, od połowy 2 sezonu, wspólna linia fabularna,jest zdecydowanie bardziej wyeksponowana.
Do 29 dokładnie, 28 to jest premiera w US and A.. Dopiero dzis sie dowiedzialem ze za 2 tyg.. zaskoczylo mnie to..
Odcinek niby fajny, ale jakos inaczej wyobrazalam sobie poworot Petera. Bylam przekonana, ze najpierw wszyscy przypomna sobie o jego istnieniu, a dopiero pozniej ruszy akcja "jak pomoc Peterowi wrocic do rzeczywistosci". No, ale to juz teraz nie ma znaczenia. W sumie to moze i nawet dobrze, ze nie czekali z tym zbyt dlugo. Taka postac jak Peter zdecydowanie potrzebna jest temu serialowi ;)