PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27162
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Hej, właśnie kupiłem na dvd drugi sezon Fringe, ale coś mi się w nim nie zgadza. We wszystkich opisach w internecie widnieje jak byk, że sezon drugi składa się z 23 odcinków, tymczasem polskie wydanie zawiera 22 odcinki. Brakuje jednego, gdzieś z połowy sezonu, chyba że coś pokręciłem. Czy ktoś z Was też to zauważył? Może ktoś ma wydanie brytyjskie lub amerykańskie dla porównania?

ocenił(a) serial na 9
Darko_4

Sprawdź tutaj http://www.filmweb.pl/serial/Fringe+Na+granicy+%C5%9Bwiat%C3%B3w-2008-467127/dis cussion/Sk%C4%%2085d+w+11+odc+2+sezonu+pojawi%C5%82+si%C4%99+Charlie+Francis+%21 %21%21,1439968
Wydaje mi się, że o to może Ci chodzić. W 2 sezonie w jednym odcinku pojawił się Charlie i to zależy jak kto liczy te odcinki. Niektórzy liczą z tym odcinkiem, a niektórzy bez. Ja osobiście tego odcinka nie obejrzałam, bo podobno nie było w nim nic ważnego, a tylko namotane było. Przeczytaj sobie tamten post.

ocenił(a) serial na 9
early_eclipse

Eh coś link nie wchodzi. Sprawdź posty niżej i poszukaj o nazwie: Skąd w 11 odc 2 sezonu pojawił się Charlie Francis???!!!

early_eclipse

No tak, teraz wszystko jasne. Dzięki wielkie:-)

ocenił(a) serial na 9
Darko_4

Proszę :) ciesze się, że pomogłam.